deursticker_naamstempel.png

Ontdek alle naamstickers

In 3 stappen jouw eigen naamsticker

Ontdek alle naamstickers
duidelijk_en_sfeer.png

Pictogrammen en toiletstickers

aankleden_met_humor.png

value

Deurstickers

Ook hier geldt weer dat nagenoeg al onze muurstickers ook op een deur geplakt kunnen worden maar dat wij in deze rubriek afbeeldingen tonen die wij speciaal voor op de deur bedoeld hebben.

Woonkamer, toilet, slaapkamer, keuken of hal. In iedere kamer is een deursticker mogelijk. Kies voor een eenvoudige, decoratieve sticker of geef je keuken een geheel nieuwe look door een deursticker met een mooi patroon op de deurtjes van de kastjes te plakken. Kies voor zandstraalfolie tegen de inkijk, je lievelingsfoto als pronkstuk, je huisnummer op de voordeur of een warm welkom voor je gasten.

Deurstickers met naam

Wil je iets anders dan een naambordje naast de voordeur? Met één van onze deurstickers met naam kan het ook op een andere manier! Of kies voor een deursticker met naam voor op de slaapkamer, zodat iedereen weet wie er slaapt. Leuk voor ieder kind en te ontwerpen naar eigen smaak. Je kunt deurstickers met naam ook bestellen met een logo eromheen of in een afbeelding.

Behalve deurstickers hebben we in onze shop ook muurstickers.  Een boom, hart, auto of een eigen tekst, geen sticker gaat ons te ver!

zoeken

Deurstickers