.
graffiti_kinderkamer_muursticker_met_eigen_naam.jpg

Graffiti kinderkamer muursticker met eigen naam

Ontwerp nu je eigengraffiti muursticker

Graffiti kinderkamer muursticker met eigen naam
muurstickers_kinderkamer_decoratie_bloemetjes_in_pastel_tinten.jpg

Muurstickers

Ons assortiment muurstickers is heel divers. Daarom hebben wij de plaatjes onderverdeeld in diverse thema’s en categorieën. Bij StickerOp kan je terecht voor afbeeldingen gesneden uit een uni-kleur zelfklevend vinyl maar ook voor uitbundige full colour muurstickers.

Deze twee verschillende soorten stickers staan wel door elkaar maar zijn, door een juist gebruik van de hiernaast zichtbare filters, van elkaar te scheiden. Alle afbeeldingen zijn vrijstaand gesneden. Zowel de uni-kleur als de full colour stickers zijn dus gemaakt in hun eigen vorm.

StickerOp is de enige winkel waar je keuze hebt uit zo veel kleuren (68 matte uni-kleuren) en waar je zelf de voor jou ideale afmeting kan opgeven. Muurstickers worden gesneden uit een kwaliteitsfolie en als je weer eens wat anders wilt, kun je ze verwijderen zonder dat er lijm op de muur achterblijft! De meeste muurstickers zijn er ook als schilder-sjabloon . Muurstickers kan je plakken op alles wat glad is dus ook kasten, deuren, ramen........of natuurlijk op onze muurpanelen.

Wil je eerst gratis kennis maken met onze stickers, bestel dan een proefsticker
Zit jouw afbeelding of tekst er niet bij, laat ons via de rubriek eigen ontwerp weten wat je zoekt en wij maken vrijblijvend een voorbeeld.

zoeken

Muurstickers