Team Toetsj

Art.nr: 9970301 | Direct leverbaar Afmeting: 56 x 56 cm Prijs: € 30,68
muursticker kinderkamer team toetsj
Bekijk de sticker op de kleur van jouw ondergrondi

Sticker van team Toetsj

Het team Toetsj is een collectie lieve kleine beestjes die overal in bijvoorbeeld de kinderkamer kunnen opduiken als muursticker of andere decoratie. Even voorstellen... van links naar rechts, boven naar beneden zijn het Toetsj Ed, Toetsj Commy, Toetsj Yo en Toetsj Oem. Wil je meer weten over het Team Toetsj en over hun ontstaan lees dan hun geschiedenis op de site van Studio Neeltje.

Plakinstructies...

Het aanbrengen van StickerOp muurstickers is erg eenvoudig. Iedereen kan het... er is geen hogere wiskunde voor nodig. Toch kunnen wij ons voorstellen dat jij je afvraagt -misschien omdat je denkt niet zo handig te zijn- of jij dit ook kan. Om je hiervan te overtuigen voordat je tot aanschaf van een muursticker overgaat, laten we hier zien HOE eenvoudig het is. Dit filmpje zal veel duidelijk maken en bovendien worden al onze stickers geleverd met een duidelijke handleiding in woord en beeld.

Er zijn verschillende manieren om een muursticker aan te brengen:

  1. Het aanbrengen van een sticker op de muur... de safe way.

2. Het aanbrengen van een muursticker door iemand met wat meer lef..      

Hieronder onze plakinstructies in woord en beeld. Deze worden ook bij de sticker geleverd.

X8 ontvetdoekje

Wil je een sticker op een gladde ondergrond plakken (glas, tegels, lakwerk) dan moet je de ondergrond eerst ontvetten. Je kan dan natuurlijk de fles spiritus uit het keukenkastje halen... Beter is om gelijk dit doekje mee te bestellen.

Tape

Voor het opplakken van jouw muursticker heb je zwak klevend schilderstape nodig. Waarschijnlijk ligt er nog wel ergens bij de schilderspullen een rolletje. Zo niet, bestel het dan gelijk mee, weet je zeker dat je niet zonder zit.

Kunstof rakel

Natuurlijk kan het ook met een bankpas maar beter gebruik je het juiste gereedschap voor het stevig aanwrijven van jouw muursticker. Bestel hem gelijk mee...

Reacties van klanten

Plaats een review Er zijn over dit product nog geen reviews geschreven. Bent u de eerste?Inspirerende foto's van uw muursticker creatie zijn ook altijd welkom!