muursticker-skyline-nijmegen.jpg

Een muursticker wereldse symbolen

Fantastische muurstickers kopen met internationale symbolen bij muursticker expert StickerOp. Met de betekenisvolle muurstickers uit ons brede assortiment geef je je interieur (of je spullen) een persoonlijke touch. Keuze uit maar liefst 68 kleuren. Staat jouw symbool er nog niet bij? Stuur ons dan je eigen ontwerp en wij maken er een custommade muursticker van.

* Muurstickers vanaf 2 werkdagen thuisbezorgd
* Veilig en snel afrekenen via iDEAL
* Betaal geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 75,-

 

Assortiment muurstickers symbolen

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Muurstickers symbolen

Van Nederlandse leeuw tot Chinese draak, van vredesduif tot olifant, van houten klomp tot matroesjka: landen, religies, culturen, stromingen en mensen hebben allemaal hun eigen symbolen. Heb jij ook zo’n symbool dat voor jou veel betekent of dat je gewoon mooi vindt? Geef dan je interieur een persoonlijk tintje met een van onze muurstickers symbolen. In ons assortiment vind je een uitgebreide selectie van internationale symbolen, die je in maar liefst 68 kleuren kunt bestellen. Als je een symbool wilt dat er niet bij staat, maak dan je eigen ontwerp en stuur dat naar ons toe. Wij zorgen er dan voor dat jouw ontwerp vertaald wordt in een superpersoonlijke, symbolische wandsticker.

  • Binnen 10 minuten aan te brengen
  • Vraag een gratis proefsticker bij ons aan (gratis bij bestelling boven 50,00 euro)
  • Ruime kleurenkeuze: 68 verschillende kleuren
  • Maatwerk muursticker: ontwerp je eigen sticker

Muurstickers opplakken

Het opplakken van muurstickers is erg gemakkelijk. Je ontvangt bij elke bestelling een duidelijke handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je de muursticker het beste kunt aanbrengen op een muur. Voor meer informatie hebben we ook enkele handige plakinstructie video’s gemaakt.

 

Ontwerp je eigen muursticker met symbool

Kan je in onze collectie muurstickers symbolen jouw symbool niet vinden? Ontwerp dan je eigen muursticker. Stuur ons jouw afbeelding of idee, inclusief de gewenste kleur en afmetingen, en wij maken er een op maat gemaakte symbolische muursticker van.