meubelsticker_appeltjes_muursticker.jpg

...zo hebben wij
alleen al 68 matte kleuren

 

Kleurstalen...

Van sommige muurstickers is de kleur moeilijk te beoordelen omdat ze erg klein zijn of omdat ze bestaan uit dunne lijntjes. Bekijk hier kleurstalen op groot formaat of bestel een kosteloos monster. Wil je een passende kleur verf bij je sticker, in de rubriek "over de kleuren" hebben we naast de meeste foliekleuren de SIKKENS- en RAL nummers vermeld.

Kleurstaal full colour

Laat je een full colour print maken van bijvoorbeeld een foto en vind je het heel belangrijk dat de kleuren precies zo worden als jij je hebt voorgesteld, dan raden wij aan om hiervan een kleurproef te laten printen. Wij printen de foto dan op A4 formaat op het door jou uitgekozen materiaal. Je krijgt dan een voorbeeld zoals de uiteindelijke print er uit zal zien. De kosten voor een proefprint bedragen 15 euro. Laat ons via de rubriek je eigen wijze weten of je zo’n print wil laten maken.

 

Kleurstaal uni-kleuren vinyl

Kleurstaal uni-kleuren vinyl

Onze muurstickers, maar ook onze stickers voor op de auto of boot, snijden wij uit een uni-kleur zelfklevend vinyl. Wil je zeker zijn van de juiste kleur, vraag dan hier een gratis kleurstaal aan.

Meer info