Muurstickers thema "wanddecoratie kinderkamer"- Mustakkio Lauren - Alies Design

Art.nr: 9970502 | Direct leverbaar Afmeting: 16 x 27 cm Prijs:€ € 17,16
muursticker kinderkamer Mustakkio Lauren
Bekijk de sticker op de kleur van jouw ondergrondi

 

Full colour muurstickers

Mustakkio Lauren is een echte fransman . Met zijn rustige karakter en onopvallende kleuren past hij goed in vele interieurs.
Naast Mustakkio Lauren zijn er nog vele andere Mustakkio's te vinden. Je kunt ze met elkaar combineren maar ook goed als enkele muursticker gebruiken.

Alle Mustakkio's zijn een ontwerp van AliesDesign exclusief voor StickerOp muurstickers.

De sticker is in twee materialen uit te voeren, de verschillen tussen beide materialen zijn hier omschreven. Het meest voeren wij deze muurstickers uit in zelfklevend textiel. Dit materiaal is heel eenvoudig aan te brengen en laat geen sporen na bij het verwijderen (zelfs op behang).

Plakinstructies... hoe plak ik zelf een muursticker op de muur?

Het aanbrengen van StickerOp muurstickers is erg eenvoudig. Iedereen kan het... er is geen hogere wiskunde voor nodig. Toch kunnen we ons voorstellen dat jij je afvraagt -misschien omdat je denkt niet zo handig te zijn- of jij dit ook kan. Om je hiervan te overtuigen voordat je tot aanschaf van een muursticker overgaat, laten we hier zien HOE eenvoudig het is. Dit filmpje zal veel duidelijk maken en bovendien worden al onze stickers geleverd met een duidelijke handleiding in woord en beeld.

Er zijn verschillende manieren om een muursticker aan te brengen:

1. Het aanbrengen van een sticker op de muur... de safe way.

2. Het aanbrengen van een muursticker door iemand met wat meer lef..      

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers

Wil je direct kunnen beginnen aan jouw plakklus, bestel dan de benodigde gereedschappen direct met jouw sticker mee.

Handleidingen voor het aanbrengen van de diverse muurstickers

Hieronder onze plakinstructies in woord en beeld. Deze worden ook bij de sticker geleverd.

Gereedschap voor aanbrengen muurstickers - Hobbymesje (1x)

Hobbymesje

Handig stukje gereedschap bij het aanbrengen van de kleine decoratie stickertjes  op A4 vel. Pak met de punt van het mesje bijvoorbeeld een plusje van het vel en breng deze dan over op het te beplakken oppervlak.

Gereedschap voor het aanbrengen van stickers - X8 ontvetdoekje

Ontvetdoekje

Wil je een sticker op een gladde ondergrond plakken (glas, tegels, lakwerk) dan moet je de ondergrond eerst ontvetten. Je kan dan natuurlijk de fles spiritus uit het keukenkastje halen... Beter is om gelijk dit doekje mee te bestellen.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Tape - 25 meter x 19 mm.

Schilderstape

Voor het opplakken van jouw muursticker heb je zwak klevend schilderstape nodig. Waarschijnlijk ligt er nog wel ergens bij de schildersspullen een rolletje. Zo niet, bestel het dan gelijk mee, weet je zeker dat je niet zonder zit.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Kunstof rakel

Natuurlijk kan het ook met een bankpas maar beter gebruik je het juiste gereedschap voor het stevig aanwrijven van jouw uni-kleur muursticker. Bestel hem gelijk mee...

Muurstickers thema "wanddecoratie kinderkamer"- Mustakkio Dave - Alies Design

Full colour muurstickers

Mustakkio Dave is een hele sterke brandweerman. Met zijn felle kleuren is hij niet te missen en voor niemand bang. Een echte stoere vent die in een (jongens)kamer niet mag ontbreken.

Muurstickers thema "wanddecoratie kinderkamer"- Mustakkio John - Alies Design

Full colour muurstickers

Mustakkio John is een tuinman en maakt van elke tuin een paradijs. Met zijn groene kleding en bruine hoed valt hij niet op tussen alle planten en struiken. Voor een beetje tuingevoel binnen moet je John hebben.

Muurstickers thema "wanddecoratie kinderkamer"- Mustakkio Edward - Alies Design

Full colour muurstickers

Mustakkio Edward is een echte kapitein die vaart over alle wereld zeeën. Zijn nautische verschijning maakt van jouw kamer een echte zeemanskajuit. De frisse kleuren doen meteen denken aan water en de zee. 

Muurstickers thema "wanddecoratie kinderkamer"- Mustakkio Eric - Alies Design

Full colour muurstickers

Mustakkio Eric is een stoere politieman. Met zijn opvallende uiterlijk houdt hij criminelen op afstand en creëert hij een veilige omgeving. Een echte stoere vent die in een (jongens)kamer niet mag ontbreken.

Muurstickers thema "wanddecoratie kinderkamer"- Mustakkio Flo - Alies Design

Full colour muurstickers

Mustakkio Flo is een trotse indiaan die niet met zich laat sollen. Hij houdt voortdurend je kamer in de gaten en houdt ongewenste gasten buiten de deur. Met zijn primaire kleuren is hij een echte blikvanger.

Muurstickers thema "wanddecoratie kinderkamer"- Mustakkio Dali - Alies Design

Full colour muurstickers

Mustakkio Dali is een kunstenaar met een unieke uitstraling. Met zijn kleurrijke verschijning maakt hij van elke kamer een kunstwerk.

Muurstickers thema "wanddecoratie kinderkamer"- Mustakkio Jack - Alies Design

Full colour muurstickers

Mustakkio Jack is een unieke piraat. Met zijn paars witte strepen behoord hij zeker niet tot de standaard piraten bemanning, en geeft hij je kamer een extra originele uitstraling. 

Muurstickers thema "wanddecoratie kinderkamer"- Mustakkio Jim - Alies Design

Full colour muurstickers

Mustakkio Jim is een eigenwijze weirdo. Hij laat zich niet in een hokje plaatsen en doet alles om vooral niet standaard te zijn. Het zijn diagonale strepen en felle kleuren laat hij zien waar hij voor staat.

Muurstickers thema "wanddecoratie kinderkamer"- Mustakkio Tom - Alies Design

Full colour muurstickers

Mustakkio Tom is een echte cityman. Met zijn vriendelijke wereldse uitstraling kan je hem in iedere stad tegenkomen.  Met zijn contrasterende kleuren laat hij zich zeker zien in zijn omgeving. 

Muurstickers thema "wanddecoratie kinderkamer"- Mustakkio George - Alies Design muursticker

Full colour muurstickers

Mustakkio is een echte gentleman . Met zijn elegante uitstraling en opvallende blauwe kleur is hij een echte blijkvanger in je kamer.Naast Mustakkio George zijn er nog vele andere Mustakkio's te vinden. Je kunt ze met elkaar combineren maar ook goed als enkele muursticker gebruiken.

Muurstickers thema "decoratie kinderkamer"- Mustakkio Billy - Alies Design muursticker

Full colour muurstickers

Mustakkio Billy is een eigenwijs cowboy die houdt van opvallen. Met zijn vrolijke kleuren geeft hij je kamer een unieke uitstraling en eigen karakter. Naast Mustakkio Billy zijn er nog vele andere Mustakkio's te vinden. Je kunt ze met elkaar combineren maar ook goed als enkele muursticker gebruiken. Alle Mustakkio's zijn een ontwerp van onze gastillustrator Allies Design.

Reacties van klanten

Plaats een review Er zijn over dit product nog geen reviews geschreven. Bent u de eerste?Inspirerende foto's van uw muursticker creatie zijn ook altijd welkom!
Bekijk alle muurstickers