Muurstickers wereldkaart zonder grenzen

Art.nr: 0080001* | Direct leverbaar Afmeting: 118 x 56 cm Prijs:€ € 58,13
muursticker wereldkaart
Muurstickers wereldkaart-min
Bekijk de sticker op de kleur van jouw ondergrondi

Vrijstaand gesneden afbeelding wereldkaart.

Gave muursticker van wereldkaart, voor reizigers of thuisblijvers. Geef erop aan waar jij, of je kind of vriend(in), naartoe gaat. Overal op te plakken.

De muursticker wereldkaart is een hippe decoratie trend voor jouw interieur. Geef jouw muur een wereldse allure met deze muursticker wereldkaart. Op de kaart kan je met zelfklevende stippen aangeven waar je geweest bent of naar toe wil. Deze wereldkaart is te plakken op een muur in de kinderkamer, de slaapkamer, de woonkamer of bijvoorbeeld op kantoor. Diverse zelfklevende stippen of andere figuurtjes vind je onder de tab "accessoires".

Sticker op bestelling

StickerOp maakt elke sticker op bestelling. Door het formulier rechts in te vullen, kan je de muursticker helemaal naar jouw wens maken. Je kan zelf een kleur kiezen en de afmeting aanpassen. Maar het is ook mogelijk de sticker te spiegelen (handig voor als je hem aan de binnenkant van een raam  wil plakken) of te kiezen voor een sjabloonuitvoering waarmee je het ontwerp in je eigen kleur op de muur kan schilderen. Klik op het i-symbool voor meer info.

Waar wordt een StickerOp muursticker van gemaakt?

Deze StickerOp muursticker wordt gemaakt van zelfklevend vinyl (folie) van hoge kwaliteit en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De muursticker wordt contour gesneden, wat betekent dat alles wat wit is op bovenstaand voorbeeld straks jouw ondergrond is, bijvoorbeeld je geverfde muur of je auto. Wil je eerst uitproberen of jouw ondergrond geschikt is, bestel dan eerst de proefsticker. De 5 euro die je hiervoor betaalt, krijg je retour als je een grote sticker bestelt. Ook kan je met de gratis muursticker kleurstaal eerst testen of de kleur die je voor ogen had wel echt bij je interieur past. 

Is het opplakken van muurstickers echt zo makkelijk?

Het aanbrengen van StickerOp muurstickers is eenvoudig. Wij kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt – misschien omdat je denkt twee linkerhanden te hebben – of jij dit ook kan. Bij elke bestelling sturen wij een stap-voor-staphandleiding mee, waarop precies uitgelegd wordt hoe je de muursticker kan aanbrengen. Heb je een computer, tablet of mobiel bij de hand, dan kan je de plakinstructies ook op video bekijken

Iets unieks…

StickerOp weet dat elk interieur anders is. Misschien dat jij de muursticker graag in meerdere kleuren wil of met een ander lettertype? Bij StickerOp kan je een verzoek voor een eigen ontwerp indienen. Wij maken vrijblijvend een uniek voorstel.

StickerOp heeft de productie van jouw muursticker in eigen handen. Wil je eens een kijkje komen nemen of inspiratie opdoen? Kom dan gerust eens langs. Ook is het mogelijk je bestelling gratis op te halen in ons atelier te Soest.

 

 

Plakinstructies... hoe plak ik zelf een muursticker op de muur?

Het aanbrengen van StickerOp muurstickers is erg eenvoudig. Iedereen kan het... er is geen hogere wiskunde voor nodig. Toch kunnen we ons voorstellen dat jij je afvraagt -misschien omdat je denkt niet zo handig te zijn- of jij dit ook kan. Om je hiervan te overtuigen voordat je tot aanschaf van een muursticker overgaat, laten we hier zien HOE eenvoudig het is. Dit filmpje zal veel duidelijk maken en bovendien worden al onze stickers geleverd met een duidelijke handleiding in woord en beeld.

Er zijn verschillende manieren om een muursticker aan te brengen:

1. Het aanbrengen van een sticker op de muur... de safe way.

2. Het aanbrengen van een muursticker door iemand met wat meer lef..      

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers

Wil je direct kunnen beginnen aan jouw plakklus, bestel dan de benodigde gereedschappen direct met jouw sticker mee.

Handleidingen voor het aanbrengen van de diverse muurstickers

Hieronder onze plakinstructies in woord en beeld. Deze worden ook bij de sticker geleverd.

Gereedschap voor aanbrengen muurstickers - Hobbymesje (1x)

Hobbymesje

Handig stukje gereedschap bij het aanbrengen van de kleine decoratie stickertjes  op A4 vel. Pak met de punt van het mesje bijvoorbeeld een plusje van het vel en breng deze dan over op het te beplakken oppervlak.

Gereedschap voor het aanbrengen van stickers - X8 ontvetdoekje

Ontvetdoekje

Wil je een sticker op een gladde ondergrond plakken (glas, tegels, lakwerk) dan moet je de ondergrond eerst ontvetten. Je kan dan natuurlijk de fles spiritus uit het keukenkastje halen... Beter is om gelijk dit doekje mee te bestellen.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Tape - 25 meter x 19 mm.

Schilderstape

Voor het opplakken van jouw muursticker heb je zwak klevend schilderstape nodig. Waarschijnlijk ligt er nog wel ergens bij de schildersspullen een rolletje. Zo niet, bestel het dan gelijk mee, weet je zeker dat je niet zonder zit.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Kunstof rakel

Natuurlijk kan het ook met een bankpas maar beter gebruik je het juiste gereedschap voor het stevig aanwrijven van jouw uni-kleur muursticker. Bestel hem gelijk mee...

Muursticker stippen 1 cm - 280 stuks

Vrijstaand gesneden afbeelding

Velletje met 280 zelfklevende vinyl stippen van 1 cm. Heel goed te gebruiken bij de wereldkaart om plaatsen aan te duiden waar je al eens geweest bent.

Muursticker figuurtjes - Google pin 3 cm hoog - 65 stuks

Vrijstaand gesneden Google pins

Vrijstaand gesneden uit zelfklevend vinyl (68 kleuren). Leuk om op de landkaart aan te geven waar je bent geweest of juist nog heen wil...

Reacties van klanten

Plaats een review
Aantal reviews over "Muurstickers wereldkaart zonder grenzen": 7 reviews
Gemiddelde beoordeling:


Wereldkaart sticker

Daphne | Maandag 5 December 2016
 • Kwaliteit van product
 • Snelheid/levertijd
 • Plakinstructies
 • Service

Super blij met onze muursticker! Hebben express gekozen voor een bedrijf wat misschien qua prijs hoger is dan een standaard VI wonen winkel, maar het ziet er dan ook top uit! Super tevreden :)

Wereldkaart sticker

The places we've been

Eva Tuytelaers | Zaterdag 3 December 2016
 • Kwaliteit van product
 • Snelheid/levertijd
 • Plakinstructies
 • Service

Onze sticker van de wereldkaart heeft wat attributen gekregen : we hebben mini foto's toegevoegd van onze reiservaringen en met de groene stippen aangeduid waar die genomen zijn. Een fluo gele draad verbindt de verschillende plaatsen. We zijn heel blij met het eindresultaat! Als het zonlicht op de sticker valt dan komt het goud van de sticker trouwens helemaal tot zijn recht! Ik heb de foto ook op IG gepost en vele positieve reacties gekregen!

The places we've been

wereld boven je hoofd

Theo van de Spijker | Vrijdag 21 October 2016
 • Kwaliteit van product
 • Snelheid/levertijd
 • Plakinstructies
 • Service

Keurig bedrijf, levering en sticker. De kleine eilandjes vragen wel enige hulp om; 1. niet aan het beschermpapier te blijven hangen 2. daarna weer van het stickervel los te krijgen Maar het resultaat mag er zijn al zeg ik het zelf. Ligt normaal de wereld aan je voeten bij mij hangt ie boven mijn hoofd.

wereld boven je hoofd

Mooi sticker!!

Lindsay | Woensdag 31 Augustus 2016
 • Kwaliteit van product
 • Snelheid/levertijd
 • Plakinstructies
 • Service

Het plakken ging gelukkig heel goed, wel een grote sticker dus even met zijn tweeën gedaan. Maar hij hangt prachtig, geen bobbels of iets erin. Duidelijke instructie op het filmpje gekeken. Ook netjes dat je een proefsticker kan bestellen voor de kleur! helemaal tevreden

Mooi sticker!!

De perfecte oplossing!

Manon Helmich | Woensdag 30 September 2015
 • Kwaliteit van product
 • Snelheid/levertijd
 • Plakinstructies
 • Service

Superblij ben ik met mijn muursticker van Stickerop! Ik ben net verhuisd naar een appartementje in de nok van een groot woonhuis, waar ik aan alle kanten schuine muren heb. Heel lastig dus om wat moois op te hangen. Maar een muursticker bleek de perfecte oplossing voor de schuine wanden! Supermakkelijk te bevestigen, zelfs een grote muursticker was in mijn eentje prima te doen! Helemaal happy dat mijn saaie schuine wanden een stuk leuker zijn geworden :)

De perfecte oplossing!

tevreden!

Marieke | Maandag 8 Jun 2015
 • Kwaliteit van product
 • Snelheid/levertijd
 • Plakinstructies
 • Service

Voor de nieuwe kamer van onze dochter had ik een knalrode wereldkaart besteld van 1.80 breed. De levering was snel en goed Ik heb de sticker er net opgeplakt. Best een karweitje zo'n grote sticker maar zelfs in mijn eentje ging het prima (wel in tweeën geknipt!). Ik ben erg tevreden over het resultaat! Dankjewel!

tevreden!

Wereldkaart

Warner en ingrid | Donderdag 18 September 2014
 • Kwaliteit van product
 • Snelheid/levertijd
 • Plakinstructies
 • Service

Hoi Kaj en Marian, Stuur toch maar alvast de foto’ s van de wereldkaart. Rolgordijn duurt nog een aantal weken. Het tamponneren met muurverf was wel even spannend om te doen maar wij zijn heel tevreden met het resultaat. We krijgen hele leuke reacties van onze omgeving. Nogmaals super bedankt voor het meedenken en snelle reactie steeds, en levering. Van het weekend gaan we de andere projectjes doen J. Foto’ s volgen. Fijn weekend. Groetjes Warner en ingrid

Wereldkaart
Bekijk alle muurstickers