raamsticker_bedrijf_raambelettering_van_logo.jpg

Zakelijke stickers... logo op muur, raam of deur.

StickerOp - Creatief en heeeel ervaren.

Stickers maken we voor iedereen, voor particulieren hoofdzakelijk muurstickers ter decoratie van de kinderkamer, de slaapkamer, de keuken of waar dan ook in huis. Natuurlijk maken we ook stickers voor zakelijke klanten. Grote projecten zoals bijvoorbeeld decoraties voor een beursstand, behandelen we altijd via onze moeder StudioMAS, maar met kleinere orders zoals een enkel logo voor op de muur in kantoor, een enkel fotopaneel of kleine aantallen stickertjes voor producten, kun je natuurlijk altijd hier terecht. Stuur je wens in via dit formulier. Hieronder voorbeelden van logostickers die we al voor anderen maakte.

Muursticker van zakelijk logo

Het kan zijn dat je behoefte hebt aan herkenning op kantoor, de receptie of bij de ingang. Worden er bijvoorbeeld foto's of een film gemaakt ten behoeve van reclamedoeleinden, dan is het slim om hierin voor herkenning te zorgen doordat men het logo tegenkomt. Dit is op een gemakkelijke en goedkope manier te realiseren door het plakken van een logo muursticker. 

Logo's uit één kleur

Logo's die uit één of max drie kleuren bestaan en waarin geen kleurverloop zit, snijden we vrijstaand uit een uni-kleur zelfklevend vinyl. Wij monteren indien nodig, de kleuren in elkaar en voorzien het geheel hierna van een overdrachtfolie zodat het complete logo in één handeling is op te plakken. Opplakken van een muursticker is dat moeilijk? Neen, bekijk ons fimpje maar eens.

Full colour logo's

Bestaat een logo uit veel kleuren of zit er bijvoorbeeld een kleurverloop in, dan noemen we dat een full colour logo. Dit soort logo's printen we full colour op een zelfklevend vinyl en daarna snijden we deze in contour uit. Al onze muurstickers hebben geen achtergrond, je krijgt dus puur en alleen het logo op de muur.

Hoe een digitaal bestand van het logo aanleveren

Om een goed product te maken, hebben we in eerste instantie een juist digitaal bestand van het logo nodig. Het meest ideale is een vector-bestand. In de regel is dat een bestand met de extensie *.ai of *.eps. In veel gevallen kunnen we ook uit de voeten met een hoge resolutie jpeg of pdf. Vraag de ontwerper van je logo naar het juiste bestand. Als je dit niet voor handen hebt, stuur dan wat je hebt en we kijken vervolgens wat we er mee kunnen. Een hoge resolutie afbeelding van jouw logo kunnen we tegen meerkosten eventueel omzetten naar een vector-bestand. 

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...
StickerOp gaat bijna met vakantie! Bestellingen vanaf 15 oktober worden na 31 oktober verstuurd. Bekijk hier ons vakantierooster. Fijne herfst!