raamsticker_bedrijf_raambelettering_van_logo.jpg

Zakelijke stickers... logo op muur, raam of deur.

StickerOp - Creatief en héééél ervaren.

Stickers maken we voor iedereen en voor heel veel toepassingen. Voor particulieren maken wij hoofdzakelijk muurstickers ter decoratie van de kinderkamer, de slaapkamer, de keuken of waar dan ook in huis. Natuurlijk maken we ook stickers voor zakelijke klanten. Grote projecten zoals bijvoorbeeld decoraties voor een beursstand, maar met kleinere orders zoals een bedrijfslogo voor op de muur in kantoor, een fotopaneel of kleine aantallen stickertjes voor producten, kun je natuurlijk altijd hier terecht. Stuur je wens in via dit formulier. Hieronder voorbeelden van logostickers die we al voor anderen maakte.

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Muursticker van zakelijk logo

Het kan zijn dat je behoefte hebt aan herkenning op kantoor, de receptie of bij de ingang. Worden er bijvoorbeeld foto's of een film gemaakt ten behoeve van reclamedoeleinden, dan is het slim om hierin voor herkenning te zorgen doordat men het logo tegenkomt. Dit is op een gemakkelijke en goedkope manier te realiseren door het plakken van een logo muursticker. 

Hoe werkt het?

Een zakelijk logo kunnen wij full colour printen op een zelfklevend vinyl of snijden uit een uni-kleur zelfklevend vinyl. Afhankelijk van de opmaak van jouw logo. Voor beide manieren hebben wij een juist digitaal bestand nodig. In veel gevallen is dit een ai-bestand ( adobe illustrator). Als wij het bestand ontvangen hebben, bekijken wij of het logo op de door jou gewenste afmeting te maken is en op welke manier. Vervolgens plaatsen wij een voorbeeld van jouw logo in onze winkel, zodat je daar zelf de maat kan bepalen, een kleur kan kiezen en kan eventueel bestellen. Het product (jouw logo)  in onze winkel staat hier "tijdelijk aan" en zal na zeven dagen automatisch "uit" gaan. Dit om te voorkomen dat derden jouw logo als sticker kunnen bestellen. Mocht je binnen deze zeven dagen niet hebben kunnen beslissen tot aankoop en zou je dit na deze periode toch willen, dan zal je dus ons een mail moeten sturen om het product weer te activeren ("aanzetten"). Met jouw aanvraag geef je ons toestemming om jouw logo als stickerproduct tijdelijk (actief) in onze winkel te plaatsen en vrijwaar je ons van elke claim door derden. Besluit je dat het product geheel verwijderd moet worden uit onze winkel, dan is een mailtje met het artikelnummer voldoende.

Logo's uit één kleur

Logo's die uit één of max drie kleuren bestaan en waarin geen kleurverloop zit, snijden we vrijstaand uit een uni-kleur zelfklevend vinyl. Wij monteren indien nodig, de kleuren in elkaar en voorzien het geheel hierna van een overdrachtfolie zodat het complete logo in één handeling is op te plakken. Opplakken van een muursticker is dat moeilijk? Neen, bekijk ons fimpje maar eens.

Full colour logo's

Bestaat een logo uit veel kleuren of zit er bijvoorbeeld een kleurverloop in, dan noemen we dat een full colour logo. Dit soort logo's printen we full colour op een zelfklevend vinyl en daarna snijden we deze in contour uit. Al onze muurstickers hebben geen achtergrond, je krijgt dus puur en alleen het logo op de muur.

Hoe een digitaal bestand van het logo aanleveren

Om een goed product te maken, hebben we in eerste instantie een juist digitaal bestand van het logo nodig. Het meest ideale is een vector-bestand. In de regel is dat een bestand met de extensie *.ai of *.eps. In veel gevallen kunnen we ook uit de voeten met een hoge resolutie jpeg of pdf. Vraag de ontwerper van je logo naar het juiste bestand. Als je dit niet voor handen hebt, stuur dan wat je hebt en we kijken vervolgens wat we er mee kunnen. Een hoge resolutie afbeelding van jouw logo kunnen we tegen meerkosten eventueel omzetten naar een vector-bestand.