Rijksmuseum_muurstickers_schilderijen.jpg
Bart_Mulckhuijse_muursticker_groot_Australie_sydney_skyline-min.jpg

Woon tussen de kunstwerken

Muurstickers van wereldberoemde schilderijen uit de collectie van Het Rijksmuseum, illustraties van iconische gebouwen en skylines. Een greep uit de muursticker collectie van StickerOp. 

 

De kunst muurstickers van StickerOp die je niet wil missen

Of je nu met kunstenaarsogen naar je interieur kunt kijken of minder feeling hebt met kleur en vorm. Deze sfeermakers voor aan de muur komen hoe dan ook tot zijn recht. StickerOp laat zich inspireren door de kunstenaars die het Rijksmuseum Amsterdam rijk is, doet zich verwonderen aan de 'less is more' illustraties van lokale illustrators en voelt de kalmte in ieder StickerOp interieur die zij uitstralen. Wanneer je op zoek bent naar een eyecatcher voor aan de muur in huis die niet uit de mode raakt, dan zit je hier goed. Wandel door de interieurs als een kunstverzamelaar en kies jouw favoriete muursticker ontwerp uit. Jij ontvangt jouw gekozen kunstwerk op een zelfklevend vinyl sticker op het gewenste formaat. Het enige wat jij nog hoeft te doen is bedenken waar je de muursticker in jouw huis plaatst. Scroll naar beneden voor de sfeervolle interieurs van mede StickerOp gebruikers. Of ga direct naar de kunstcollectie muurstickers van Het Rijksmuseum of de lijntekeningen van Bart Mulckhuijse

 

 

Rembrandt van Rijn
Met meesterwerken zoals Schutters van wijk II onder leiding van kapitein Frans Banninck Cocq, bekend als de‘Nachtwacht' uit ca. 1642 en het zelfportret van Rembrandt van Rijn uit ca. 1628. 

Bekijk muurstickers

Bart Mulckhuijse lijntekening

'Als ik boven op de Dom sta, kijk ik even naar benee..'
De Domtoren is niet te missen. Waar je ook woont óf gaat wonen, mis je ouderlijke woonplaats niet met deze skyline muurstickers. Een herinnering aan de stad die jij lief hebt. 

Bekijk muurstickers

Johannes Vermeer

Aan tafel met Het melkmeisje uit ca. 1660. Een spel tussen licht en kleur. Belangrijke thema's die tijdens het stylen van je interieur ook een rol spelen. 

Bekijk muurstickers

Studentenstad Groningen

Een stad vol levendigheid! Waar zou jij deze muursticker plaatsen? In een studentenhuis om de woonkamer gemakkelijk en snel te decoreren? De kantine van kantoor kan een opknapper gebruiken? Voel je thuis met de serie muurstickers lijntekeningen van bijzondere steden zoals Groningen.

Bekijk muurstickers

Hendrick Avercamp

Pak je winterjas van de kapstok, haal je muts en wanten uit de mand en naar buiten! Het Winterlandschap met schaatsers bewonder je buiten maar nu ook binnen met deze muursticker van een typisch Hollands tafereel.

Bekijk muurstickers

Piramides

Wereldwonderen van het eerste uur. In een zee van zand wijzen hun wat versleten spitsen nog steeds naar de hemel. Nergens ter wereld een sterkere herinnering aan de uitgestrekte eeuwigheid.

Bekijk muurstickers

Jan Asselijn

Het bed overladen met linnen en zijden lakens. Een romantisch en dramatisch kleurenpalet. Laat je inspireren door het kleurgebruik van kunstenaar Jan Asselijn.

Bekijk muurstickers

Typisch Venetië

Stad van het water! Bij Venetië denkt StickerOp aan Bart Mulckhuijse. Met enkele lijnen schets hij steden zoals Venetië op papier en waan je jezelf op vakantie. De lijntekeningen van diverse steden zijn vertaald naar deze serie muurstickers zodat jij thuis de muur kunt decoreren met de skyline van jouw favoriete stad.

Bekijk muurstickers

Hendrik Voogd

Voor een rustgevende sfeer in de slaapkamer. Het meesterwerk Het Italiaanse landschap met parasoldennen uit 1807 van Hendrik Voogd. Je voelt de lentezon naar binnen stralen.

Bekijk muurstickers

Taj Mahal

Het grootste bewijs dat verdriet en een herinnering aan een liefde die voorbij is, tot iets moois kunnen leiden. 

Bekijk muurstickers

Romantisch Parijs

Oui Oui Paris! De Eiffeltoren kenmerkt de skyline van Parijs. De Seine stroomt en de typerende schoorstenen die op de daken uitsteken komen fraai uit in deze lijntekening muursticker van Bart Mulckhuijse. 

Bekijk muurstickers
 
 
 

Hoe bevestig ik de muursticker

Bij elke bestelling worden plakinstructies bijgeleverd, ook staat er een instructie video online

Om ervoor te zorgen dat de sticker goed wordt aangebracht, leveren wij altijd een plakinstructie mee, zodat je zeker weet dat de muursticker goed wordt bevestigd. Losse teksten en afbeeldingen met losse onderdelen, voorzien wij van een overdrachtfolie. Hierdoor is bijvoorbeeld een tekst compleet in 1 handeling op te plakken. Losse letters scheef plakken is er dus niet bij! Voor bijna iedere soort sticker en ondergrond hebben wij een schriftelijke en visuele plakinstructie gemaakt die wij met de bestelling mee sturen.. 

Bekijk onze plakinstructies >>

promo_plakinstructies_hoe_bevestig_ik_een_muursticker2.jpg