Muursticker De Nachtwacht - Rembrandt van Rijn

Art.nr: 0400901* | Direct leverbaar Afmeting: 60 x 60 cm Prijs:€ € 63,00
muursticker Rembrandt van Rijn de Nachtwacht met muursticker
Bekijk de sticker op de kleur van jouw ondergrondi

Full colour muursticker de Nachtwacht 

Wacht! Heb jij Rembrand van Rijn gezien? Wanneer je met je museum jaarkaart naar Het Rijksmuseum Amsterdam bent geweest dan ben je zeker dit meesterwerk tegen gekomen. Een immens schilderij, bij StickerOp een immens grote muursticker! Wil jij jouw interieur inrichten met de schatten van het Rijksmuseum? De Nachtwacht snijden wij voor jou uit een zelfklevend vinyl in cirkelvorm muursticker. Laat je inspireren door het Rijksmuseum en bedenk of de muursticker op ooghoogte het beste tot zijn recht komt, als groot formaat boven de bank of laat een gedeelte van de muursticker achter een boekenplank doorlopen. Jij bent de kunstenaar van jouw interieur! 

StickerOp maakt alle muurstickers op maat;

De afbeelding wordt full colour geprint op een zelfklevend vinyl (folie) of zelfklevend textiel en vervolgens in contour (eigen vorm) uitgesneden. Het verschil tussen beide materialen, kan je hier in een omschrijving lezen. Waarbij wij opmerken dat wij dit soort stickers het meest printen op zelfklevend textiel.


Zelfklevend textiel is een ideaal materiaal voor full colour muurstickers omdat het op nagenoeg iedere ondergrond hecht en zeker niet omkrult. Bovendien is het heel eenvoudig weer te verwijderen zonder dat er schade aan de ondergrond ontstaat (ook behang) of dat er lijm achterblijft.

Gereedschap voor aanbrengen muurstickers - Hobbymesje (1x)

Hobbymesje

Handig stukje gereedschap bij het aanbrengen van de kleine decoratie stickertjes  op A4 vel. Pak met de punt van het mesje bijvoorbeeld een plusje van het vel en breng deze dan over op het te beplakken oppervlak.

Gereedschap voor het aanbrengen van stickers - X8 ontvetdoekje

Ontvetdoekje

Wil je een sticker op een gladde ondergrond plakken (glas, tegels, lakwerk) dan moet je de ondergrond eerst ontvetten. Je kan dan natuurlijk de fles spiritus uit het keukenkastje halen... Beter is om gelijk dit doekje mee te bestellen.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Tape - 25 meter x 19 mm.

Schilderstape

Voor het opplakken van jouw muursticker heb je zwak klevend schilderstape nodig. Waarschijnlijk ligt er nog wel ergens bij de schildersspullen een rolletje. Zo niet, bestel het dan gelijk mee, weet je zeker dat je niet zonder zit.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Kunstof rakel

Natuurlijk kan het ook met een bankpas maar beter gebruik je het juiste gereedschap voor het stevig aanwrijven van jouw uni-kleur muursticker. Bestel hem gelijk mee...

Reacties van klanten

Plaats een review Er zijn over dit product nog geen reviews geschreven. Bent u de eerste?Inspirerende foto's van uw muursticker creatie zijn ook altijd welkom!
Bekijk alle muurstickers