Bepaal de afmeting van jouw sticker

In de winkel staat de minimale afmeting vermeld. Dit is de kleinste afmeting waarop wij de desbetreffende muursticker kunnen maken. Dit heeft te maken met de kleine onderdelen in een sticker. De snijplotter (computergestuurde snij machine) kan bepaalde onderdelen, vooral letters en dunne biesjes, maar tot op een bepaalde maat snijden.

Eigen afmetingen

StickerOp is de enige muursticker leverancier waarbij je zelf de afmeting van jouw muursticker kan bepalen. Elke gewenste maat is mogelijk. Je geeft gewoon aan hoe breed of hoog je de sticker wil hebben en het systeem past automatisch alle andere gegevens aan en berekend de prijs.

Hoe moet ik deze afmetingen zien?

Deze afmeting, wordt gemeten van het bovenste punt tot het onderste punt van de afbeelding X het meest rechtse tot het meest linkse punt van de afbeelding. Dus trek een rechthoek rond het plaatje en je hebt de afmeting. Hieronder nogmaals uitgelegd met een plaatje.

plaatje_afmetingen.png

 

Extra service van StickerOp.

Vaak is het moeilijk te visualiseren welke afmeting het beste staat in de kamer.   Dit heeft met veel dingen te maken. Is het bijvoorbeeld een "open" sticker, met veel lijnen of teksten, of is het juist een "gesloten" sticker, één groot kleurvlak? Wij hebben hiervoor een unieke gratis service namelijk de StickerOp fotoservice. Op onze fotoservicepagina lees je hier meer over.