Muurstickers_Kinderkamer_Tienerkamer_voorbeeld.png

Muurstickers tienerkamer

Coole muurstickers kopen om de kamer van je kind te transformeren in een eigentijdse tienerkamer in onze webshop. Wanneer je zoon of dochter zijn of haar kinderkamer is ontgroeid, verander je de kamer eenvoudig in een tienerkamer waar hij of zij zich thuis voelt, huiswerk kan maken en kan gamen met vrienden en vriendinnen. Wanneer je geen geschikte sticker kan vinden in ons ruime assortiment van meer dan 700 muurstickers, stuur dan je eigen ontwerp naar ons toe. Wij maken hier een sticker op maat van.

* Thuisbezorgd vanaf 2 werkdagen
* Veilig en snel betalen via iDEAL
* Betaal geen verzendkosten vanaf € 75,-

Assortiment muurstickers tienerkamer

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Muurstickers voor een moderne tienerkamer

Klaagt jouw tiener ook over zijn of haar kinderachtige kamer? Met onze muurstickers tover je de oude kinderkamer in een handomdraai om in een coole tienerkamer waar je tiener en zijn of haar vrienden en vriendinnen lekker kunnen chillen. Zonder dat je hoeft te verbouwen of schilderen en dus zonder dat het je een kapitaal kost. Breng de stickers binnen 5 minuten aan op elke muur of deur, of laat je kind dat zelf doen. In onze serie muurstickers vind je onder andere romantische motieven, stoere graffiti en toffe naamstempels. Liever je eigen muursticker maken met een favoriete songtekst of quote? Stuur dan je eigen ontwerp naar ons toe en wij maken hier een prachtige wandsticker van.

  • In 5 minuten aan te brengen in elke tienerkamer
  • Vraag een gratis proefsticker bij ons aan
  • Ruime kleurenkeuze: 68 verschillende kleuren
  • Maatwerk muursticker: ontwerp je eigen sticker

Aanbrengen van muurstickers

Muurstickers aanbrengen is vrij eenvoudig; eigenlijk kan iedereen het. Je ontvangt bij je bestelde muurstickers een handleiding waarin alle stappen van het opplakken staan beschreven. Bekijk ook onze handige video’s met plakinstructies.  

Maatwerk muurstickers

Als je geen gewenste muursticker kan vinden in onze ruime collectie stickers, stuur dan je eigen design naar ons toe en wij maken hier een unieke muursticker van.

>> Ontwerp je eigen muursticker voor de tienerkamer  

Andere muurstickers

Wij verkopen naast de mooiste muurstickers voor de tienerkamer ook andere kinderkamer stickers zoals stickers voor een jongenskamer en meisjeskamer muurstickers