muurstickers-babykamer-muursticker-met-eigen-naam.jpg

Muurstickers met naam

Eenvoudig muurstickers met de naam van jouw baby kopen in de webshop van StickerOp. De naam van je kindje hebben jullie met zorg en liefde gekozen. En daar ben je trots op, net als op je baby. Decoreer de babykamer daarom met de naam van je kindje. In ons assortiment vind je meer dan 30 verschillende muursticker designs. Daarnaast kun je ook je eigen design sticker met naam aanleveren.

* Vanaf 2 werkdagen thuisbezorgd
* Betaal snel en veilig via iDEAL
* Bij bestellingen van € 75,- en hoger betaal je geen verzendkosten 

Assortiment muurstickers met naam

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Muurstickers met de naam waar je trots op bent  

Versier de muur, commode of kastdeur in de babykamer met een sticker met de naam van jouw kleintje. Je kunt de naam combineren met het geboortejaar van je kind, een stoere truck of een ander leuk plaatje. Bepaal zelf de kleur die het beste past bij de ruimte.

  • Binnen 5 minuten aan te brengen op elke muur
  • Altijd een geschikte kleur: keuze uit 68 kleuren
  • Mogelijkheid om een gratis proefsticker aan te vragen
  • Stuur ook je eigen ontwerp muursticker met naam naar ons toe

Muurstickers aanbrengen
Het aanbrengen van een muursticker met naam is erg eenvoudig en kan door iedereen worden gedaan. Met onze plakinstructies kan het niet misgaan.

Wil je na verloop van tijd een andere muursticker op de muur plakken? Je kan de sticker gemakkelijk van de muur halen, zonder dat je het behang of de verf beschadigt.

Ontwerp je eigen 

Kun je geen geschikte muursticker vinden in ons assortiment of heb je zelf een uniek idee? Stuur je eigen ontwerp naar ons toe en wij maken hier een prachtige en originele muursticker van.

>> Ontwerp je eigen muursticker voor de babykamer

Muursticker combineren

Een muursticker met de naam van jouw baby bestel je in elke gewenste kleur en is eenvoudig te combineren met muurstickers met versjes en slaapliedjes, maan en sterren of snoezige uiltjes