Muurstickers motoren, snelle auto's en formule 1

De mooiste, ronkend snelle muurstickers motoren & formule 1 kopen bij muursticker expert StickerOp. Snelheidsfanaten, racers, verzamelaars en hobbyisten kunnen voor de coolste motor- en formule 1-stickers allemaal terecht bij StickerOp. Al de voorbeelden in onze collectie muurstickers motoren & formule 1 zijn verkrijgbaar in 68 kleuren. Of stuur ons je eigen ontwerp, dan parkeren wij jouw bolide als muursticker bij je thuis.

* Muurstickers vanaf 2 werkdagen thuisbezorgd
* Veilig en snel afrekenen via iDEAL
* Betaal geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 75,-

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Muurstickers motoren & formule 1

Kijken naar racende motoren en racewagens in het veld of op circuits, lekker toeren op je chopper of knutselen aan en rijden in je eigen oldtimer is voor velen een waar genot. Ben jij ook dol op snelheid en ronkende motoren en wil je dat op ook je muur (of waar dan ook) tot uitdrukking brengen? In de collectie muurstickers motoren & formule 1 van StickerOp vind je vast wat je zoekt én kun je kiezen uit maar liefst 68 kleuren. Zit er toch niet precies bij wat je wilt, stuur ons dan je eigen ontwerp, dan maken wij er een gave muursticker van.

  • Binnen 10 minuten aan te brengen
  • Vraag een gratis proefsticker bij ons aan
  • Ruime kleurenkeuze: 68 verschillende kleuren
  • Maatwerk muursticker: ontwerp je eigen sticker

Muurstickers opplakken

Het opplakken van muurstickers is erg gemakkelijk. Je ontvangt bij elke bestelling een duidelijke handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je de muursticker het beste kunt aanbrengen op een muur. Voor meer informatie hebben we ook enkele handige plakinstructie video’s gemaakt.

Ontwerp je eigen muursticker motoren & formule 1

Doen onze collectie muurstickers motoren & formule 1 jouw motorhart niet sneller kloppen? Ontwerp er dan zelf een. Stuur jouw afbeelding of idee inclusief de gewenste kleur en afmetingen via het formulier naar ons toe, dan maken wij er een custommade muursticker van.