muursticker_hondenhok.png

 

Een muursticker van jouw afbeelding...

 

 

Heel flexibel zijn wij bij StickerOp. Kan je in ons zeer uitgebreide assortiment geen geschikt plaatje vinden, lever dan jouw eigen afbeelding aan of omschrijf wat je zoekt, wellicht dat wij wat voor je kunnen maken...  Hier onder in het "opnameformulier" een aantal vragen waarvan de antwoorden voor ons heel belangrijk zijn. Omschrijf jouw wens zo uitgebreid mogelijk, op deze manier komen wij tot een speciaal op jouw wensen toegespitst (vrijblijvend) ontwerp. Dan heb je echt iets eigens op de muur...

Zelf plaatjes aanleveren kan, maar let wel op de rechten. In de regel geldt ken je het van de film of tv, dan kunnen wij er niets mee.

Type A is een uit 1 of meerdere uni-kleuren zelfklevend vinyl, vrijstaand gesneden afbeelding. Type B is een full colour print zo nodig in contour (vorm) uitgesneden.

 

Hieronder wat voorbeelden van wensen die wij al vervulden...

Muursticker van geboortekaartje
Wil je de afbeelding van het geboortekaartje van jouw kleine op de muur als muursticker? Stuur ons het voorbeeld... Vraag de ontwerper (drukker) wel even om toestemming!

Tekening
Heb je zelf een tekening gemaakt of wil je juist de krabbels van jouw kleine op de muur, maak een scan van de tekening (hoge resolutie) en wij maken er een muursticker van.

Foto's
Ben je wel handig met de computer en wil je zelf een foto omzetten naar een vector (snijbare) afbeeldingen. Probeer het zelf eens met Vector Magic.  Je kan het ook door ons laten doen, hier zijn wel kosten aan verbonden. Vraag er naar.

Vervormen
Wellicht wil je van bestaande (StickerOp) plaatjes de afmetingen veranderen zonder de verhouding te behouden. Bijvoorbeeld iets smaller maken omdat hij dan mooi op de deur past terwijl je de hoogte wilt behouden.

Laat je eigen sticker ontwerpen:

Verzend