Klachtenregeling...

Het kan natuurlijk voorkomen de door u aangeschafte sticker niet aan uw specifieke eisen voldoet. Graag willen wij dat u ons hiervan via een door ons gekozen weg op de hoogte brengt. Berichten die via een andere weg worden aangeboden, kunnen vertraging oplopen en zelfs verloren gaan. Hieronder omschrijven wij het klachtentraject. Wij verzoeken u ook eerst onze pagina "veel gestelde vragen" te raadplegen. Hierin worden een aantal reeds bekende (on)mogelijkheden betreffende onze producten besproken.

Wat doet StickerOp met uw klacht?

Natuurlijk willen wij dat u tevreden over ons bent. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw klacht naar tevredenheid af te handelen. Daarnaast is uw klacht voor ons aanleiding om na te gaan of wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. 

Als u vindt dat u niet naar behoren bent behandeld door een van de medewerkers van StickerOp, u niet tevreden bent over de afhandeling van een aankoop via onze website, of indien u vindt dat uw klacht niet naar tevredenheid is afgehandeld, kunt u over de afhandeling een klacht indienen.

Enkele voorbeelden van klachten:

  • U vindt dat u onheus bejegend bent.
  • U vindt dat uw klacht niet goed behandeld is.
  • U bent het niet eens met onze eerdere beslissing en u heeft aanvullende argumenten. 

Hoe en waar kunt u uw klacht indienen?

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Of u kunt een schriftelijke klacht (email) insturen naar:

klantenservice@stickerop.nl

of

StickerOp
Ter attentie van: Klantenservice
Schrikslaan 27 - 3762 TB Soest

U ontvangt een schriftelijke (e-mail) ontvangstbevestiging van het binnenkomen van uw klacht.

Wanneer wordt de klacht niet behandeld?

Uw klacht wordt o.a. niet behandeld als:

  • U geen NAW (voornaam, achternaam, e-mailadres) gegevens achterlaat

Van wie en wanneer verneemt u de uitspraak?

U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie.

Niet tevreden met uitspraak!

Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met de oplossing van onze zijde, dan bestaat er altijd de mogelijkheid uw klacht voor te leggen bij de klachtenbemiddeling van het thuiswinkel waarborg.

Als klachtenbemiddeling ook niet tot het gewenste resultaat leidt, is er een zogenaamd geschil ontstaan. Wanneer er sprake is van een geschil met een webwinkelier, kan de consument naar de rechter stappen, maar er ook voor kiezen om het geschil voor te leggen aan de geschillencommissie. Deze procedure is veel goedkoper dan een gang naar de rechter. Alle informatie is te vinden via www.degeschillencommissie.nl onder het kopje 'Thuiswinkel'.

"Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform http://ec.europa.eu/consumers/odr/