muursticker_kinderkamer_huisjes_en_wolkjes.jpg

 

Muurstickers uitzoeken, maat en kleur bepalen en bestellen. Zo werkt het!

In deze rubriek leggen wij uit hoe je bij StickerOp de mooiste muursticker online besteld. Onze winkel is veilig en betrouwbaar en wordt hierop constant gecontroleerd door het thuiswinkel waarborg. Wij zijn hierdoor al vanaf aanvang gecertificeerd.

Wij hebben een enorme keuze aan muurstickers in onze winkel. Zo zijn er muurstickers voor het opvrolijken van de babykamer en kan je kiezen uit wel 60 kleuren. Maar ook voor de kinderkamer hebben wij ontelbaar veel figuren en teksten in muursticker vorm. Heb je een thema bedacht voor het inrichten van de kinderkamer, dan kan je in ons assortiment muurstickers zoeken of er toepasselijke figuren of teksten aanwezig zijn. Hieronder leggen we uit hoe je door onze winkel kan navigeren en er de leukste muurstickers kan bestellen.

 

 • Klik op een rubriek

Bijvoorbeeld JE MUUR. Wij maken stickers uit zeer veel materialen en voor diverse toepassingen. Hierom hebben wij ze onderverdeeld in verschillende rubrieken. Elke rubriek bevat stickers van een ander materiaal en voor een andere toepassing. De gele menubalk bovenin geeft je nadere informatie en/of uitleg over de desbetreffende rubriek of producten. In veel gevallen zijn stickers uit de ene rubriek ook te maken als sticker voor een andere rubriek. Wil je dat? mail ons dan je wens via de rubriek JE EIGEN ONTWERP.

 • Filter op jouw wens

Bijvoorbeeld  KINDERKAMER. Als je met je muis over de producten gaat, verschijnt er een korte omschrijving. De genoemde afmeting is de minimale afmeting met de daarbij behorende prijs. (incl. btw, excl. verzendkosten)

 • Kies een product door er op te klikken.

Het product verschijnt groot in beeld. Via het getoonde kleurenpallet kun je de kleur wijzigen. Bedenk hierbij dat alles wat wit is in de afbeelding de kleur van uw muur voorstelt. Onder de afbeelding staat de naam en een eventuele omschrijving. Als er een extra kleur gekozen kan worden of als er bijvoorbeeld een naam kan worden opgegeven, dan staat dit hier vermeld. Vervolgens bieden wij je de mogelijkheid om uw gekozen afbeelding de maat te geven die je wenst. Deze afmeting is wel aan een maximum gebonden. Mocht je toch een afbeelding groter dan het maximum willen, mail ons dan. In vele gevallen is het wel mogelijk groter te leveren maar zal de afbeelding dan uit meerdere delen bestaan. Het spiegelen van de afbeelding is ook mogelijk. Omdat je dat mooier vind of omdat je bijvoorbeeld een tekst aan de binnenzijde van een raam wil plakken die aan de buitenzijde leesbaar moet zijn. Wil je de afbeelding zelf op de muur schilderen dan kun je in veel gevallen ook kiezen voor de optie sjabloon. Heb je alle opties ingevoerd...

 • Klik op "Bestellen".

Hierdoor kom je in het scherm "Winkelmandje". Het scherm toont je hier een kleine afbeelding van de door jou uitgekozen producten, de gekozen afmeting en de aangegeven opties zoals kleur, spiegelen en sjabloon. Wil je op dit moment de kleur of afmeting wijzigen, klik dan op de afbeelding, voer de afmeting of kleur opnieuw in en klik op "bestelling afronden". Je dient hier dan wel het foutieve product te verwijderen. In dit scherm kun je de aantallen nog wijzigen en eventueel een kortingscode invoeren. Een kortingscode verkrijg je bijvoorbeeld bij een actie in de bladen, via een mailing (nieuwsbrief) of als je een cadeaubon hebt gekregen...

 • Klik op "uw persoonsgegevens".

Het volgende scherm gaat over je persoonsgegevens. Hier vul je alle gegevens in die wij nodig hebben om je opdracht goed te kunnen uitvoeren en leveren. Door de optie "Nieuwsbrief ja" te kiezen sta je ons toe je onze nieuwsbrieven te sturen waarin wij je op de hoogte houden van mooie aanbiedingen en acties. Natuurlijk is het ook mogelijk om een ander afleveradres te kiezen zodat bijvoorbeeld een cadeaubon direct naar de gelukkige ontvanger wordt gestuurd. Je sluit deze pagina af met een akkoord op onze algemene voorwaarden. Vervolgens...

 • Klik op "controleer bestelling".

Als alle persoonsgegevens juist zijn ingevuld kom je nu in het scherm "je bestelling controleren". Hier controleer je factuuradres, het afleveradres, de producten, de korting en het totaalbedrag. Is alles juist...

 • Klik op "uw betaalkeuze".

Hiermee kom je in de laatste stap van het bestellen namelijk het afrekenen. Je krijgt hier de keuze om op vier manieren af te rekenen.

 • Je bestelling direct via iDEAL betalen. - verzendkosten € 5,85 (NL)
 • Je bestelling vooraf per bank overmaken - verzendkosten €5,85 (NL)
 • Tegen contante betaling afhalen in ons atelier te Soest - geen verzendkosten

Maak je keuze en ...

 • Klik op "afrekenen".

Afhankelijk van je keuze, krijgt je een ordernummer en een e-mail met daarin de gegevens van je bestelling. Heb je gekozen voor iDEAL betaling, dan wordt je doorverbonden naar het iDEAL betalingsscherm.

 

 

Naamsticker

Naamsticker

Alle naamstickers van Stickerop

Assortiment

Naamsticker

Naamsticker

Alle naamstickers van Stickerop

Assortiment

Naamsticker

Naamsticker

Alle naamstickers van Stickerop

Assortiment

Naamsticker

Naamsticker

Alle naamstickers van Stickerop

Assortiment