Moodwindow_kinderkamer_sterrenbeelden_naammuursticker.jpg

Muurstickers sterrenbeelden

 Sterren kijken...

Persoonlijke muurstickers sterrenbeelden kopen vanaf €… bij muursticker expert StickerOp. Keuze uit alle sterrenbeelden in maar liefst 68 kleuren. Wil je toch net een ander ontwerp? Stuur ons dan je eigen idee en wij maken er een custommade muursticker van.

* Muurstickers vanaf 2 werkdagen thuisbezorgd
* Veilig en snel afrekenen via iDEAL
* Betaal geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 75,-

 

Assortiment muurstickers sterrenbeelden

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Muurstickers sterrenbeelden

Het teken waarin de zon stond op het moment van je geboorte is je sterrenbeeld. Je kunt je sterrenbeeld ook echt aan de sterrenhemel zien, maar dan wel alleen op bepaalde momenten in het jaar. Wil jij jouw sterrenbeeld, of dat van je kind of geliefde, altijd kunnen zien, of vind je een sterrenbeeld gewoon net iets decoratiever op de muur dan een naam, klik dan op een muursticker uit ons assortiment sterrenbeelden en kies je kleur. Of stuur ons een eigen ontwerp, dan maken wij daar voor jou een persoonlijke stargazing wandsticker van.

  • Binnen 10 minuten aan te brengen
  • Vraag een gratis proefsticker bij ons aan
  • Ruime kleurenkeuze: 68 verschillende kleuren
  • Maatwerk muursticker: ontwerp je eigen sticker

Muurstickers opplakken

Het opplakken van muurstickers is erg gemakkelijk. Je ontvangt bij elke bestelling een duidelijke handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je de muursticker het beste kunt aanbrengen op een muur. Voor meer informatie hebben we ook enkele handige plakinstructie video’s gemaakt.

Ontwerp je eigen muursticker sterrenbeelden

Wil je net een iets ander ontwerp dan je in onze collectie muurstickers sterrenbeelden kan vinden? Ontwerp dan je eigen muursticker. Stuur ons jouw afbeelding of idee, inclusief de gewenste kleur en afmetingen, dan maken wij een custommade muursticker met jouw sterrenbeeld.