Muurstickers_voorbeeld_drieluik_graffiti_met_eigen_naam.png

Graffiti muursticker met eigen naam

Hoge kwaliteit muurstickers met graffiti kopen voor de kinderkamer in de webshop van StickerOp. Decoreer de kinderkamer binnen vijf minuten met de stoerste naamstickers in graffitidesigns. Wij beschikken over een ruim assortiment van bijna 200 verschillende graffiti muurstickers die gemakkelijk zijn op te plakken in de tienerkamer. Het snelst heb jij jouw graffiti in huis door hieronder uit een bestaand ontwerp te kiezen en in de bestelling de door jou gewenste naam op te geven. Wij maken altijd eerst een voorbeeld ter goedkeuring.

Heb je liever een graffiti met door jou zelf aangegeven items (bv hobby's)  er in verwerkt op de muur van de kinderkamer? Stuur dan je via het ontwerp formulier jouw ideeën naar ons toe. Wij maken gratis een ontwerp van jouw graffiti muursticker.

Snel en veilig betalen via iDEAL
* Full colour muurstickers thuisbezorgd vanaf 5 werkdagen
* Bij bestellingen vanaf € 75,- betaal je geen verzendkosten

 

Assortiment muurstickers graffiti

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Stoere graffiti muurstickers voor elke kinderkamer

StickerOp maakt graffiti voor de slaapkamermuur. Niet met de spuitbus maar als een eenvoudig aan te brengen kant-en-klare zelfklevende afbeelding in de vorm van een muursticker. In onze online muurstickerwinkel vind je het grootste assortiment graffiti muurstickers van Nederland. Laat je eigen naam, een populaire songtekst of inspirerend citaat afdrukken op een unieke muursticker, zonder witte randen. Wij produceren deze graffiti muurstickers op verschillende materialen. Je kunt kiezen uit zelfklevend textiel of zelfklevend vinyl. De keuze maak je zelf en hangt af van de toepassing en van welke uitstraling je wil.

Selecteer in bovenstaand aanbod de graffiti sticker die jou het meest aanspreekt, bepaal zelf de afmeting en geef de naam of tekst op die wij moeten gebruiken. 

  • Binnen 5 minuten aan te brengen op elke muur
  • Graffitistickers zijn full colour, wil je een andere kleurstelling laat het ons weten
  • Vraag een gratis proefsticker aan
  • Ontwerp je eigen unieke muursticker

Muurstickers aanbrengen

De muurstickers zijn door iedereen aan te brengen op de muur, deur of het plafond van de kinderkamer. Voor meer informatie raadpleeg je onze plakinstructies.

Wanneer je een andere muursticker op de muur wil bevestigen, kun je de muursticker eenvoudig verwisselen zonder schade aan te richten aan het behang of de verf.

Ontwerp je eigen unieke muursticker

Wanneer je geen passende muursticker kunt vinden in ons assortiment, kun je ook je eigen sticker ontwerpen. Stuur ons een afbeelding of een duidelijke beschrijving van je wensen en wij maken hier een custommade wandsticker van.  

>> Ontwerp je eigen muursticker voor de kinderkamer

Muurstickers combineren

Om de kinderkamer te verfraaien is het ook erg leuk om verschillende muurstickers met elkaar te combineren. Zo'n graffiti muurstickers is erg leuk in combinatie met groeimeter stickers of naamstempels. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor stickers voor in de jongenskamer en meisjeskamer