muurstickers-kinderkamer-graffiti-met-eigen-naam-muursticker.jpg

Stoer hè, zo'n Graffiti muursticker

 Kunst of vandalisme...

 StickerOp maakt graffiti voor de slaapkamermuur. Niet met de spuitbus natuurlijk maar als een eenvoudig aan te brengen kant&klare zelfklevende afbeelding in de vorm van een muursticker. Wij zijn momenteel de enige muurstickerwinkel met zoveel verschillende keuzes in graffiti naamstickers. Je kan hier kiezen uit een bestaand ontwerp en deze aanpassen met jouw eigen naam. Ook worden onze muurstickers vrijstaand uitgesneden, dus echt in de vorm van de afbeelding.
Geen witte randen of transparante "plakken". Wij produceren deze graffiti muurstickers op verschillende materialen. Er is te kiezen tussen zelfklevend textiel of zelfklevend vinyl. Deze keuze maak je zelf en hangt een beetje af van de toepassing en van welke uitstraling je wil.
Voor het maken van jouw keuze hebben wij een duidelijke omschrijving van beide materialen.

Ga hieronder naar een graffiti sticker die jou aanspreek, bepaal zelf de afmeting en geef de naam op die wij moeten gebruiken. Na het bestellen sturen wij jou direct (binnen 24 uur)  en voorbeeld ter goedkeuring. Na goedkeuring versturen wij jouw persoonlijke graffiti muursticker al binnen 5 werkdagen.

Heb jij speciale wensen betreffende jouw persoonlijke graffitisticker, laat dat dan weten via het  "eigen wijze formulier" en wij maken vrijblijvend een voorbeeld. Dit kan afhankelijk van de drukte iets langer duren.

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken