Levertijd muurstickers StickerOp

Check altijd eerst onder aan deze pagina onze speciale aankondigingen betreffende feestdagen en of vakantieperiodes.

Als je iets via een internetwinkel bestelt, wil je het ook snel in huis hebben... toch? Zeker zo´n aankoop als onze creatieve muurstickers, je wilt snel aan de gang om je eigen sfeer te creëren.

Dat kan... de productie start zodra wij jouw bestelling (bij iDeal-betaling is dat direct) of eventueel akkoord op stickerontwerp hebben ontvangen. De meeste stickers gaan bij ons binnen 2 werkdagen na aanvang productie de deur uit. Onze gesneden muurstickers heb jij dan dus binnen 3 werkdagen in huis*. Hierop zijn natuurlijk uitzonderingen mogelijk;

Wat zijn de leveringstijden van muurstickers en waarvan zijn deze afhankelijk?

Standaard uni-kleur stickers;
Wij leveren veel verschillende stickers en ook gemaakt van verschillende materialen. Elk type sticker en materiaal heeft zo zijn eigen productietijd nodig. De meeste "standaard" stickers, teksten en afbeeldingen, worden gesneden uit een uni-kleur zelfklevend vinyl. Dit soort stickers leveren wij in de regel binnen 3 werkdagen.
Stickers met eigen naam of tekst;
Ook binnen dit soort stickerontwerpen hebben wij een aantal ontwerpen waar meer voorbereidingstijd voor nodig is, namelijk de stickers met bijvoorbeeld een eigen naam of tekst. Een voorbeeld hiervan is de naamstempel muursticker. Hiervoor moeten wij het ontwerp voorzien van de door jou opgegeven naam en/of tekst. Dit kan afhankelijk van de drukte voor enige uitloop in productietijd zorgen. Nooit erg lang hoor, kan hooguit een dagje schelen. Vaak sturen wij voor dit soort naamstickers een voorbeeld ter goedkeuring en starten wij de productie na jouw akkoord. Snel reageren betekend snel in huis!

Full-colour muurstickers;
Dit soort stickers worden full colour geprint en hebben begrijpelijk een langere productietijd. Ook laten wij dit soort stickers het liefst 48 uur drogen zodat jij als je de sticker ontvangt deze ook gelijk op kan plakken. In de regel leveren wij dit soort sticker binnen 5 tot 8 werkdagen en ook hiervoor geldt dat het mogelijk eerst een goedkeuring van jouw zijde vereist. Voorbeeld hiervan zijn onze graffiti muurstickers. Hiervoor krijg je ook eerst een voorbeeld ter goedkeuring.

Zodra jouw bestelling door ons verstuurd wordt, krijgt jij van ons een email met daarin de aankondiging van levering en een track&trace nummer.

* Wij versturen al onze pakketten met MyParcel (postNL) en zijn, wat betreft duur aflevering, van hen afhankelijk. In de regel hebben wij hierover geen klachten en worden de bestellingen de dag na verzending afgeleverd.

Feestdagen en vakantieperioden;

Bekijk onze actuele vakantieperiodes