muurstickers-babykamer-maan-en-sterren-muursticker.jpg

Muurstickers maan en sterren

Hoge kwaliteit muurstickers met maan en sterren kopen als decoratie in de babykamer, in de webshop van StickerOp. Met onze muurstickers maan en sterren tover je in een handomdraai het plafond van de babykamer om in een nachtelijke sterrenhemel waar je baby van tot rust komt. Onze collectie bestaat uit meer dan 30 verschillende soorten maan en sterren muurstickers die gemakkelijk zijn aan te brengen op de muur of het plafond van de babykamer. Je kunt daarnaast ook je eigen ontwerp muurstickers naar ons toesturen, dan maken wij er een sticker op maat van.

* Muurstickers worden vanaf 2 werkdagen thuis afgeleverd
* Veilig en snel betalen via iDEAL
* Geen verzendkosten vanaf € 75,-

Ons assortiment muurstickers maan en sterren

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Muurstickers van de sterrenhemel

Weinig spreekt zo tot de verbeelding als de maan en de sterren. Die glinsterende bal of sikkel en die twinkelende stipjes in de lucht. Van kijken naar de sterrenhemel kom je echt tot rust. Niet zo gek dus, om onze muurstickers uit de serie maan en sterren te gebruiken om de babykamer mee op te fleuren. Want welke ouder droomt er nu niet van dat zijn of haar baby heerlijk rustig in slaap valt?

De sterrenhemel die je met onze muurstickers in een handomdraai creëert, hoeft niet altijd donkerblauw en geel of goud te zijn. Onze muurstickers zijn verkrijgbaar in elke denkbare kleur. Enkele voordelen van onze muurstickers zijn:

  • Eenvoudig binnen 5 minuten op elk plafond en elke muur
  • Kies uit 68 sprekende kleuren
  • Maatwerk muurstickers: ontwerp je eigen persoonlijke wandsticker
  • Gratis proefsticker

Hoe breng ik een muursticker aan?
Een muursticker aanbrengen is vrij eenvoudig. Om het aanbrengen van een muursticker nog gemakkelijker te maken hebben wij twee instructiefilmpjes voor je gemaakt. Bekijk onze plakinstructies en plak vervolgens je bestelde muurstickers op de muur of het plafond van de babykamer.

Maatwerk muurstickers

Wanneer je niet de juiste muurstickers kunt vinden in ons assortiment, dan is het ook mogelijk om je eigen muursticker te ontwerpen. Stuur ons een afbeelding van je design of beschrijf wat je wensen zijn. StickerOp ontwikkelt vervolgens jouw eigen unieke muursticker.

>> Ontwerp je eigen muursticker voor de babykamer

Muurstickers combineren

Liever iets anders dan een sterrenhemel of wil je diverse stickers met elkaar combineren? Laat jouw baby dan stralen als een sterretje door een combinatie van de maan of sterren met een lieve quote, de naam van je kind, een mooie spreuk, een leuk liedje of schattige uiltjes