Muursticker-zakelijk-pastabar-min.jpg
Muursticker-kantoor-nelson-mandela-quote-tekst.jpg

Laat je
inspireren door
muursticker quotes

Bekijk alle muursticker quotes

 

Muur-, deur- raamstickers voor zakelijke toepassingen... 

 

StickerOp levert muurstickers ook aan zakelijke klanten.

Denk dan aan een zakelijk logo op groot formaat of een woordenwolk met kernwoorden betreffende het bedrijf...motiverende teksten. Misschien wil je een kantoor voorzien van een thema decoratie of grote productfoto's maar dan omgezet naar een grafische voorstelling zodat het toegepaste kunst wordt. Aanduidingen op de muur, ludiek vorm gegeven, zodat duidelijk is welke afdeling er gevestigd is.. of pictogrammen op wc-deuren. Alles is mogelijk, vraag er naar, wij denken graag mee!

Omschrijf jouw wensen en ook de toepassing van de sticker zo uitgebreid mogelijk. Aan de hand van deze omschrijving kunnen we een te gebruiken materiaal adviseren. Komt de sticker op een deur, raam of de muur, moet deze weer gemakkelijk verwijderbaar zijn (tijdelijke promotie) of is deze permanent bedoeld... ?

Hoe werkt het?

Een zakelijk logo kunnen wij full colour printen op een zelfklevend vinyl of snijden uit een uni-kleur zelfklevend vinyl. Afhankelijk van de opmaak van jouw logo. Voor beide manieren hebben wij een juist digitaal bestand nodig. In veel gevallen is dit een ai-bestand ( adobe illustrator). Als wij het bestand ontvangen hebben, bekijken wij of het logo op de door jou gewenste afmeting te maken is en op welke manier. Vervolgens plaatsen wij een voorbeeld van jouw logo in onze winkel, zodat je daar zelf de maat kan bepalen, een kleur kan kiezen en kan eventueel bestellen.

Waarom staat jouw logo in onze winkel?

Het product (jouw logo)  in onze winkel, staat hier "tijdelijk aan" en zal na zeven dagen automatisch "uit" gaan. Dit om te voorkomen dat derden jouw stickerproduct (logo, woordenwolk, qoute...) kunnen bestellen. Mocht je binnen deze zeven dagen niet hebben kunnen beslissen tot aankoop en zou je dit na deze periode toch willen, dan zal je dus ons een mail moeten sturen om het product weer te activeren ("aanzetten"). Met jouw aanvraag geef je ons toestemming om jouw logo als stickerproduct tijdelijk (actief) in onze winkel te plaatsen en vrijwaar je ons van elke claim.

 

 

Laat je eigen sticker ontwerpen:

Verzend

 

Hieronder een paar voorbeelden van wat wij al voor andere bedrijven hebben gemaakt, kijk ook eens in het totaaloverzicht.