Muursticker-zakelijk-pastabar-min.jpg
Muursticker-kantoor-nelson-mandela-quote-tekst.jpg

Laat je
inspireren door
muursticker quotes

Bekijk alle muursticker quotes

 

Muur-, deur- raamstickers voor zakelijke toepassingen... 

 

StickerOp levert muurstickers ook aan zakelijke klanten. Denk dan aan een zakelijk logo op groot formaat of een woordenwolk met kernwoorden betreffende het bedrijf...motiverende teksten. Misschien wil je een kantoor voorzien van een thema decoratie of grote productfoto's maar dan omgezet naar een grafische voorstelling zodat het toegepaste kunst wordt. Aanduidingen op de muur, ludiek vorm gegeven, zodat duidelijk is welke afdeling er gevestigd is.. of pictogrammen op wc-deuren. Alles is mogelijk, vraag er naar, wij denken graag mee!

Omschrijf jouw wensen en ook de toepassing van de sticker zo uitgebreid mogelijk. Aan de hand van deze omschrijving kunnen we een te gebruiken materiaal adviseren. Komt de sticker op een deur, raam of de muur, moet deze weer gemakkelijk verwijderbaar zijn (tijdelijke promotie) of is deze permanent bedoeld... ?

Voor de productie van de sticker maar ook om te kunnen bepalen of bijvoorbeeld een logo / tekst op de door jou opgegeven afmetingen vrijstaand is uit te snijden hebben we een juist bestand nodig. Je kunt via het upload-venster gelijk een bestand meesturen. Het liefst ontvangen we direct de juiste bestanden. Wil je bijvoorbeeld jouw logo groot op de muur stuur ons dan gelijk het ai-bestand.

 

 

Laat je eigen sticker ontwerpen:

Verzend

 

Hieronder een paar voorbeelden van wat wij al voor andere bedrijven hebben gemaakt, kijk ook eens in het totaaloverzicht.