Deursticker van eigen logo

Laat StickerOp een deursticker maken van jouw eigen bedrijfslogo

Ook de binnenkant van jouw pand moet herkenbaar zijn. De uitstraling moet gelijk zijn aan de huisstijl die jij naar buiten voert.  HERKENNING maar geen CULTUURSHOCK. Natuurlijk kan je al onze muurstickers ook zonder probleem op de deur plakken. Maar wij maken met net zoveel gemak een deursticker van jouw eigen logo: upload het logo, liefst als ai bestand, geef ons jouw wensen door en StickerOp maakt er een product van.
Bekijk hier de zakelijke deursticker logo's die wij voor anderen hebben gemaakt.

Na het versturen van onderstaand formulier ontvang je binnen 2-3 werkdagen een link naar jouw eigen product. Vervolgens selecteer je de gewenste afmeting en het materiaal. Alle deurstickers worden contour gesneden en voorzien van overdrachtsfolie waarmee je de deursticker gemakkelijk bevestigt. Bij de levering ontvang je duidelijke plakinstructies en bij een besteding boven 50 euro ontvang je een gratis rakel. Het is ook mogelijk de deursticker te laten bevestigen door StickerOp, geef dit dan op bij jouw wensen.  

 

  • 1. Verstuur het formulier 
  • 2. StickerOp stuurt een link naar jouw product
  • 3. Selecteer de afmeting en bestel 
  • 4. Levering binnen 3-5 werkdagen                                       

Stap 1. Vul het formulier in, upload je ontwerp en klik op verzenden

Laat je eigen sticker ontwerpen:

Verzend
  • Stap 1: Formulier verstuurd?    Wij sturen binnen 2-3 werkdagen een link naar jouw persoonlijke product, geheel vrijblijven uiteraard!                                                   

Bekijk wat StickerOp voor anderen heeft gemaakt

Zo krijg je ook een beetje een idee van de prijzen