Muurstickers voor de babykamer

Prachtige muurstickers kopen voor de babykamer bij muurstickerspecialist StickerOp. Met onze babykamer muurstickers geef je de babykamer binnen vijf minuten een compleet andere uitstraling. Maak je keuze uit ruim 275 verschillende muurstickers in 68 kleuren. Daarnaast kan je ook je eigen ontwerp muursticker naar ons opsturen. Wij brengen jouw ontwerp tot leven met een op maat gemaakte muursticker voor de babykamer.

* Muurstickers vanaf 2 werkdagen in huis
* Veilig betalen via iDEAL
* Geen verzendkosten vanaf € 75,-

Onze muurstickers

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken

Schitterende muurstickers voor de babykamer

Maak de babykamer compleet met hoge kwaliteit muurstickers. In ons assortiment vind je verschillende soorten muurstickers. Van muurstickers met een kinderversje, een naamstempel of losse letters tot aan stickers met snoezige uiltjes, of de sterren en de maan. Geen gedoe meer met moeilijk behang. Muurstickers breng je binnen enkele minuten aan op elke muur, deur of plafond.

  • Kies uit 68 verschillende kleuren muurstickers
  • Maatwerk muurstickers: lever je eigen ontwerp aan
  • Eenvoudig aan te brengen binnen 5 minuten: gemakkelijker en sneller aan te brengen dan behang
  • Gratis proefstickers
  • Muurstickers geven de babykamer een nieuwe look en sfeer

Het aanbrengen van de muurstickers is zeer eenvoudig en kan door iedereen worden gedaan. Om een beter beeld te krijgen van het aanbrengen van de stickers, bekijk je onze plakinstructies.

Ontwerp je eigen muursticker

Mocht je geen geschikte muursticker vinden in ons ruime assortiment en heb je een eigen ontwerp in gedachten, stuur dan je ontwerp naar ons toe en wij maken er een muursticker van. Geef zo duidelijk mogelijk aan wat je wensen zijn, wat de gewenste afmetingen zijn en uit welke kleuren het ontwerp moet bestaan. Je kunt ons ook een afbeelding als voorbeeld sturen. Wij gaan vervolgens aan de slag met het ontwerp en sturen je vrijblijvend een voorbeeld van de muursticker toe.

>> Ontwerp je eigen muursticker voor de babykamer

Muursticker figuurtjes

Een eenvoudig in kleur geschilderde wand laat je heel gemakkelijk spreken door er een patroon uit onze A4 velletjes kleine muursticker figuurtjes op te plakken. In ons assortiment vind je verschillende driehoekjes, rondjes, plusjes, veertjes en stippen.

Combineer verschillende muurstickers

Voor een leuk en uniek effect is het superleuk om verschillende wandstickers met elkaar te combineren. Zo kan je bijvoorbeeld losse letters combineren met een prachtige sterrenhemel. Een populaire combinatie op dit moment is de babynaam met een slaapliedje of met onze lieve uiltjes