Op zoek naar ideeën voor het aankleden van de babykamer?

Naast het aanschaffen van een ledikant, een wieg en andere meubels voor de babykamer verdiep jij je natuurlijk ook in het bepalen van welke vloerbedekking en welke kleuren verf op de muur. Met deze onderdelen van de babykamer inrichting  zet je een goede basis neer. Voor het aankleden en opfleuren en kleur brengen in de kamer zijn er ontelbare mogelijkheden met babykamer accessoires. 

Het aankleden of stylen met muurstickers babykamer kan beginnen;

Als dan de basis staat, mis je misschien nog net dat persoonlijke tintje. Een effen muur kan natuurlijk best een leuke wanddecoratie gebruiken. De meest prachtige muurstickers babykamer voor persoonlijke tint koop je bij muurstickerspecialist StickerOp. Met onze babykamer muurstickers geef je deze binnen vijftien minuten een compleet andere uitstraling.

Maak je keuze uit ruim 275 verschillende muurstickers in 68 kleuren;

Daarnaast kan je ook je eigen ontwerp muursticker naar ons opsturen. Wij brengen jouw ontwerp tot leven met een op maat gemaakte muursticker voor de babykamer.

* Muurstickers vanaf 2 werkdagen in huis
* Veilig betalen via iDEAL
* Geen verzendkosten vanaf € 75,-

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Schitterende muurstickers als wanddecoratie voor de babykamer;

Maak de babykamer compleet met hoge kwaliteit muurstickers. Van muurstickers met een kinderversje, een naamstempel of losse letters tot aan stickers met snoezige uiltjes, of de sterren en de maan. Geen gedoe meer met moeilijk behang en geklieder met lijm. Onze muurdecoratie voor babykamer in stickervorm, breng je binnen enkele minuten aan op elke muur, deur of plafond.

  • Kies uit 68 verschillende kleuren muurstickers.
  • Maatwerk muurstickers: lever je eigen ontwerp aan.
  • Eenvoudig aan te brengen binnen 5 minuten: gemakkelijker en sneller aan te brengen dan behang.
  • Gratis proefstickers
  • Muurstickers geven de babykamer een nieuwe look en sfeer.

Het aanbrengen van de muurstickers is zeer eenvoudig en kan door iedereen worden gedaan. Om een beter beeld te krijgen van het aanbrengen van de stickers, bekijk je onze plakinstructies.

Ontwerp je eigen muursticker babykamer;

Mocht je geen geschikte muursticker vinden in ons ruime assortiment en heb je een eigen ontwerp in gedachten, stuur dan je ontwerp naar ons toe en wij maken er een muursticker van. Geef zo duidelijk mogelijk aan wat je wensen zijn, wat de gewenste afmetingen zijn en uit welke kleuren het ontwerp moet bestaan. Je kunt ons ook een afbeelding als voorbeeld sturen. We gaan vervolgens aan de slag met het ontwerp en sturen je vrijblijvend een voorbeeld van de muursticker toe.

>> Ontwerp je eigen muursticker voor de babykamer

Muursticker figuurtjes;

Een eenvoudig in kleur geschilderde wand laat je heel gemakkelijk spreken door er een patroon uit onze A4 velletjes kleine muursticker figuurtjes op te plakken. In ons assortiment vind je verschillende driehoekjes, rondjes, plusjes, veertjes en stippen.

Combineer verschillende muurstickers;

Voor een leuk en uniek effect is het superleuk om verschillende wandstickers met elkaar te combineren. Zo kan je bijvoorbeeld losse letters combineren met een prachtige sterrenhemel. Een populaire combinatie op dit moment is de babynaam met een slaapliedje of met onze lieve uiltjes