muurstickers-babykamer-versjes-en-slaapliedjes-muursticker.jpg

Sticker babykamer in de vorm van een versjes of slaapliedje;

Mooie muurstickers met versjes en slaapliedjes kopen voor de babykamer in de webshop van StickerOp. Vrolijk de babykamer binnen vijf minuten op met de leukste slaapliedjes en kinderversjes. Wij beschikken over een assortiment van ruim 60 muurstickers met versjes en slaapliedjes die eenvoudig zijn aan te brengen in de babykamer. Heb je zelf een idee voor een tekst of afbeelding? Stuur dan je eigen ontwerp naar ons toe en wij maken daar een muursticker op maat van.

* Levering vanaf 2 werkdagen
* Veilig en gemakkelijk betalen via iDEAL
* Voor bestellingen vanaf € 75,- betaal je geen verzendkosten

 

Assortiment muurstickers versjes en slaapliedjes

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Muurstickers voor een beter slaapritueel van je baby

Wist je dat veel baby’s rustig worden en beter in slaap komen als je ze versjes voorleest en slaapliedjes voor ze zingt voor het slapengaan? En laat nou juist dát papa’s en mama’s weer heel blij maken! Gun jou en je baby ook zo’n vast slaapritueel en gebruik jullie favoriete versje of liedje om de muur van de babykamer op te vrolijken. 

  • Muurstickers zijn gemakkelijk binnen 5 minuten aan te brengen op elke muur
  • Keuze uit 68 verschillende kleuren
  • Vraag een gratis proefsticker aan
  • Muurstickers met versjes en kinderliedjes zorgen voor een ontspannen slaapritueel
  • Maatwerk muurstickers: stuur je eigen ontwerp naar ons toe

Muurstickers aanbrengen
Het aanbrengen van de muurstickers is vrij gemakkelijk en kan door iedereen worden gedaan. Voor meer informatie over het aanbrengen van muurstickers bekijk je de plakinstructies.

Wanneer je kind te oud wordt voor het versje of als je een ander liedje op de muur wilt hebben, dan kun je het zo weer veranderen. De sticker haal je eenvoudig van de muur af, zonder het behang of de verf te beschadigen.

Eigen muursticker ontwerpen

Wanneer je geen geschikte muursticker kunt vinden in onze collectie, kun je ook je eigen sticker ontwerpen. Je kunt ons een afbeelding sturen of beschrijven wat je wensen zijn. Aan de hand van jouw idee gaan wij aan de slag met het ontwerpen van je eigen unieke wandsticker.

>> Ontwerp je eigen muursticker voor de babykamer

Muursticker combineren

De vele versjes en liedjes uit onze collectie muurstickers versjes en liedjes kun je in elke gewenste kleur bestellen en gemakkelijk combineren met muursticker sterren, hartjes, wolkjes, stippen, losse letters, de babynaam, uiltjes of een ander leuk figuurtje. Bekijk ons aanbod voor leuke ideeën.