muurstickers-babykamer-versjes-en-slaapliedjes-muursticker.jpg

Muurstickers versjes en slaapliedjes

 In de maneschijn… Ik ga slapen ik ben moe… Dag sterren, dag maan…

Mag de kamer van jouw kleintje eigenlijk nog best wat opgevrolijkt worden maar weet je niet precies hoe en waarmee? Probeer eens een muursticker van jouw favoriete slaapliedje, bijvoorbeeld muursticker dag sterren, dag maan, ik moet nu slapen gaan. Wist je dat veel baby’s rustig worden en beter in slaap komen als je ze versjes voorleest en slaapliedjes voor ze zingt tijdens een vast slaapritueel? En laat nou juist dát papa’s en mama’s weer heel blij maken! Gun jou en je kleintje ook zo’n vast slaapritueel. Na verloop van tijd merk je vanzelf welk versje of liedje jouw kind (en jij!) het leukste vindt en wat bij hem of haar het beste werkt. 
Wat is er dan leuker dan die muursticker teksten te gebruiken om de babykamer mee op te fleuren? De vele versjes en liedjes uit onze collectie muurstickers versjes en liedjes kan je natuurlijk - net als al onze muurstickers - in elke gewenste kleur bestellen en/ of combineren met muursticker sterren, hartjes, wolkjes, stippen muurstickers of een ander leuk figuurtje. Kijk bij ons aanbod voor onze ideeën, of ontwerp je eigen sticker!

Kleine kinderen worden snel groot, dus wat nu als dat favoriete versje of liedje na een tijdje weer verandert? Dan is er ook geen man overboord. Dan haal je zonder het behang of de verf te beschadigen de sticker gewoon weer weg en vervang je hem door een nieuwe!

 

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken