Muur- of interieurstickers in alle kleuren en afmetingen

Een eenvoudige en goedkope manier om de sfeer van elke ruimte te veranderen. 

Ons assortiment muurstickers is heel divers. Daarom hebben wij de plaatjes onderverdeeld in diverse thema’s en categorieën. 
Bij StickerOp kan je terecht voor afbeeldingen gesneden uit een uni-kleur zelfklevend vinyl maar ook voor uitbundige full colour muurstickers.

Door de matte uitstraling van onze zelfklevende muurdecoraties is het net of deze op de muur geschilderd zijn. Geen glimmende plakken op de muur dus. Onze muurstickers hebben een semi-permanente lijmlaag hierdoor zijn ze eenvoudig weer te verwijderen zonder dat er lijm achterblijft of schade aan de ondergrond ontstaat. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de staat waarin de ondergrond verkeerd! Meer info over de materialen vind je op onze pagina "over de materialen".

Deze twee verschillende soorten stickers staan wel door elkaar maar zijn, door een juist gebruik van de hiernaast zichtbare filters, van elkaar te scheiden. Alle afbeeldingen zijn vrijstaand gesneden. Zowel de uni-kleur als de full colour stickers zijn dus gemaakt in hun eigen vorm zonder transparante drager of witte rand.

Kinderkamer muurstickers - Babykamer muurstickers - Muurstickers met thema Wereld - Muurstickers met thema Sport en Hobby - Muurstickers vliegtuigen en auto's - Muurstickers van Bomen en Dieren

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...