Proefstickers van StickerOp

Wellicht ben je nog niet bekend met de kwaliteit van onze muurstickers en kan je uit onze omschrijvingen nog niet goed opmaken hoe het werkt en wat de gebruikte materialen zijn. Veel kan je natuurlijk lezen in onze rubriek "veel gestelde vragen". Om alles in één keer duidelijk te maken, kan je hier een proefsticker, wij noemen hem ook wel teststicker, aanvragen. Voor een proef(test)sticker betaal je alleen de materiaal- en de verzendkosten van totaal 5 euro. Kies hieronder voor een gesneden-, een sjabloon-, of een full colour proefsticker.

Aankoopbedrag retour

Jij ontvangt dit aankoopbedrag van de proefsticker retour bij de aankoop van een grote muursticker. Bij de kennisgeving van versturen proefsticker, geven wij tevens een code mee die, als je deze bij de nieuwe bestelling invoert, het aankoopbedrag van de proefsticker aftrekt van het totale aankoopbedrag. Een gratis proefsticker dus.

 

Gesneden proefsticker = uni-kleur sticker

Je kan hier kiezen uit een 4-tal gesneden proefstickers. Wij snijden de stickers uit een eersteklas professionele zelfklevende folie van Mactac. Precies zo uitgevoerd als de grote muurstickers en ook voorzien van een overdrachtsfolie. Het kleuraanbod van onze gesneden stickers is enorm (68 matte kleuren).

Onze proefstickers zijn precies zo uitgevoerd als onze werkelijke muurstickers (uni-kleur). Dit wil zeggen dat ook deze uit het z.g. drielaagssyteem bestaan en dus ook zijn voorzien van het overdrachtfolie. Hierdoor is ook te testen of na aanbrengen van de sticker op de ondergrond (muur) het overdrachtfolie te verwijderen is zonder dat, door slechte hechting, de afbeelding mee komt. 

Full colour proefsticker

Proefsticker geprint op zelfklevend textiel of zelfklevend vinyl. Bij optie 1 kies je zelf welk materiaal jij wil ontvangen. Precies zo uitgevoerd als de grote muurstickers. Hier staan de verschillen tussen beide materialen uitgebreid omschreven.

Bij deze proefsticker doen wij onze brochure en een plakkrachttester, hiermee kan je de plakkracht van jouw muur testen en weet je gelijk of deze geschikt is om een full colour muursticker op te plakken. Bij het versturen van jouw proefsticker ontvang je een code waarmee je de 5 euro die je nu voor deze proefsticker betaald terug krijgt bij het bestellen van de grote sticker.

Sjabloon proefsticker

Proefsticker gesneden uit een speciale zelfklevende sjabloon folie. Deze folie heeft een zachtere lijmlaag als de gekleurde folie. Verder is de sticker precies zo uitgevoerd als de uiteindelijke grote sjabloon sticker, dus ook voorzien van een overdrachtfolie. Met deze proefsticker kan je eenvoudig testen of jouw ondergrond waarop je de sjabloon wil gaan gebruiken hiervoor geschikt is.