Muurstickers losse plakletters

De beste kwaliteit muurstickers losse letters kopen in onze webshop vanaf € 17,25 per letter. Stel zelf een leuke tekst samen op de muur, deur of het plafond van de babykamer. Ons assortiment bestaat uit verschillende losse letters in diverse stijlen. Als je ergens anders een ander lettertype hebt gezien of een eigen idee hebt, stuur je ontwerp dan naar ons toe en we maken een op maat gemaakte muursticker voor bijvoorbeeld de babykamer.

* Losse plakletters muurstickers vanaf 2 werkdagen thuisbezorgd
* Snel en eenvoudig afrekenen met iDEAL
* Betaal geen verzendkosten van € 75,-

Ons assortiment muurstickers losse letters

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Stel je eigen tekst samen met losse letters muurstickers

Versier de muren of deur met de initialen van je kind of maak een ouderwets leesplankje met het hele alfabet. Maak een verhaaltje of schrijf een liedje op de muur en loop daar langs met je baby. Na verloop van tijd herkent je baby de letters en wordt het vertellen van het verhaaltje of het zingen van het liedje een vast ritueel. De mogelijkheden zijn eindeloos met losse letterstickers. De letters kunnen gecombineerd worden met andere muurstickers uit ons aanbod zoals de muurstickers met uiltjes, de naam van je baby of een kinderversje.

Voordelen van onze muurstickers losse letters:

  • Eenvoudig aan te brengen binnen 5 minuten op elk plafond en elke muur
  • Kies uit 68 verschillende kleuren
  • Creëer je eigen verhaal of liedje met losse letters muurstickers
  • Vraag een gratis proefsticker aan
  • Ontwerp je eigen muursticker

Muurstickers aanbrengen

De muurstickers zijn zo ontworpen dat iedereen een sticker kan aanbrengen op een muur, plafond of deur. Bij elke muursticker ontvang je een handige handleiding om het plakken van de muursticker nog gemakkelijker te maken. Daarnaast kun je ook onze plakinstructie video’s bekijken.

Muurstickers verplaatsen zonder schade

Met losse letters ben je nog flexibeler dan met onze andere muurstickers. Als jij of je kind zijn uitgekeken op de decoratie, hoef je ze alleen maar anders te rangschikken. En dat kan natuurlijk zonder dat je het behang of de verf van de babykamer beschadigt. Wil je een ander lettertype dan bij onze voorbeelden staat? Ontwerp dan je eigen lettermuursticker.

Ontwerp je eigen unieke muursticker

Ben je zelf handig met het ontwerpen van muurstickers of kun je geen geschikte sticker vinden in onze collectie? Laat dan je idee tot leven komen en ontwerp je eigen muursticker. Stuur je design naar ons toe en wij maken er een muursticker van.

>> Ontwerp je eigen muursticker voor de babykamer