Rijksmuseum_muurstickers_schilderijen-min_1.jpg

Een meesterwerk van een muursticker

Zoals het prachtige Melkmeisje van Johannes Vermeer of de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn

Mede mogelijk gemaakt door Het Rijksmuseum maakt StickerOp muurstickers van wereldberoemde schilderijen. Ben jij op zoek naar een klassiek meesterwerk voor aan de muur? De Nachtwacht, Het melkmeisje of toch het zelfportret van Vincent van Gogh. Dan kan je nu je hart ophalen! Wij laten je graag kennis maken met De Rijksstudio. Een nieuw platform waarin Het Rijksmuseum het mogelijk maakt om een eigen digitale verzameling aan kunstwerken aan te leggen. De Rijksstudio heeft aan ons hoge resolutie bestanden van de schilderijen gegeven waardoor wij deze als ware meesterwerken tot muurstickers kunnen maken voor bij jou thuis aan de muur. 

Klassiek combineren met modern;

StickerOp heeft haar favorieten kunstwerken ontdekt. Zit jouw meesterwerk hier ook tussen? Dan ben jij binnenkort de trotse eigenaar. Deze kunstwerken zijn als cirkelvormige muurstickers te bestellen in ieder gewenst formaat. Valt jouw oog op een ander kunstwerk binnen de Rijksstudio? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen ervoor dat deze aan de collectie muurstickers toegevoegd wordt zodat je deze kunt bestellen voor thuis aan de muur. 

Maak van je interieur een kunstwerk!

Bekijk hier de Rijksstudio

  * Deze fc muurstickers vanaf 5 werkdagen thuisbezorgd

* Veilig en snel afrekenen via iDEAL
* Betaal geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 75,-

 

Assortiment muurstickers Rijksmuseum

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Muurstickers Rijksmuseum

* Binnen 10 minuten aan te brengen
* Vraag een gratis proefsticker bij ons aan
* Maatwerk muursticker: ontwerp je eigen sticker

 

Muurstickers opplakken

Het opplakken van muurstickers is erg gemakkelijk. Je ontvangt bij elke bestelling een duidelijke handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je de muursticker het beste kunt aanbrengen op een muur. Voor meer informatie hebben we ook enkele handige plakinstructie video’s gemaakt.

 

Ontwerp je eigen muursticker van een kunstwerk uit de Rijksstudio

Kan je in onze collectie muurstickers Rijksmuseum niet vinden wat je zoekt? Dan kun je ook je eigen favoriete kunstwerk opgeven. Stuur jouw titel van het kunstwerk en de kunstenaar en de gewenste afmetingen naar ons toe en wij maken er een op maat gemaakte en hoogstpersoonlijke muursticker van. Kijk voor de kunstwerken in de Rijksstudio