Muursticker De bedreigde zwaan - Jan Asselijn

Art.nr: 0400905 | Direct leverbaar Afmeting: 60 x 60 cm Prijs:€ € 63,00
muurstickers de bedreigde zwaan slaapkamer met muursticker
Bekijk de sticker op de kleur van jouw ondergrondi

Muursticker dramatisch 

Een interieur met diepe, koele kleuren leent zich goed aan deze schilderij ronde muursticker. 

StickerOp maakt alle muurstickers op maat;

De afbeelding wordt full colour geprint op een zelfklevend vinyl (folie) of zelfklevend textiel en vervolgens in contour (eigen vorm) uitgesneden. Het verschil tussen beide materialen, kan je hier in een omschrijving lezen. Waarbij wij opmerken dat wij dit soort stickers het meest printen op zelfklevend textiel.


Zelfklevend textiel is een ideaal materiaal voor full colour muurstickers omdat het op nagenoeg iedere ondergrond hecht en zeker niet omkrult. Bovendien is het heel eenvoudig weer te verwijderen zonder dat er schade aan de ondergrond ontstaat (ook behang) of dat er lijm achterblijft.

Gereedschap voor aanbrengen muurstickers - Hobbymesje (1x)

Hobbymesje

Handig stukje gereedschap bij het aanbrengen van de kleine decoratie stickertjes  op A4 vel. Pak met de punt van het mesje bijvoorbeeld een plusje van het vel en breng deze dan over op het te beplakken oppervlak.

Gereedschap voor het aanbrengen van stickers - X8 ontvetdoekje

Ontvetdoekje

Wil je een sticker op een gladde ondergrond plakken (glas, tegels, lakwerk) dan moet je de ondergrond eerst ontvetten. Je kan dan natuurlijk de fles spiritus uit het keukenkastje halen... Beter is om gelijk dit doekje mee te bestellen.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Tape - 25 meter x 19 mm.

Schilderstape

Voor het opplakken van jouw muursticker heb je zwak klevend schilderstape nodig. Waarschijnlijk ligt er nog wel ergens bij de schildersspullen een rolletje. Zo niet, bestel het dan gelijk mee, weet je zeker dat je niet zonder zit.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Kunstof rakel

Natuurlijk kan het ook met een bankpas maar beter gebruik je het juiste gereedschap voor het stevig aanwrijven van jouw uni-kleur muursticker. Bestel hem gelijk mee...

Reacties van klanten

Plaats een review Er zijn over dit product nog geen reviews geschreven. Bent u de eerste?Inspirerende foto's van uw muursticker creatie zijn ook altijd welkom!
Bekijk alle muurstickers