Een (muur)sticker zoals jij het hebben wil...

Stuur jouw idee op en het StickerOp ontwerpteam gaat GEHEEL VRIJBLIJVEND aan de slag 

Waar kan ik een muursticker laten maken van een afbeelding of tekst die ik mooi vind? Bij StickerOp is het mogelijk om een eigen muursticker te laten maken. Jouw eigen gedicht, verhaal, tekening, foto: jij bedenkt het en wij maken er een muursticker van. Zelf een plaktekst maken, wat is er origineler...

Bekijk eerst eens de muurstickers die wij al op verzoek van anderen maakten in deze rubriek, wellicht brengt het jou op ideeën voor de inrichting van bijvoorbeeld jou baby- of kinderkamer.

Een eigen naamsticker laten maken;

Ook dat behoort bij ons tot de mogelijkheden. Zo hebben wij bijvoorbeeld een unieke manier om jouw naam in graffiti op de slaapkamermuur te zetten. Onze naamstempels met heel veel thema's zijn ook razend populair. Al onze ontwerpen zijn aan te passen naar jouw wensen zowel in tekst, afbeelding als ook kleur en afmeting.

Via de onderstaande onderwerpen kom je bij ons "opnameformulier". Niets ernstigs hoor, we stellen gewoon wat vragen zodat wij met de antwoorden een speciaal op jouw wensen toegespitst ontwerp kunnen maken (vrijblijvend). Prijsopgaaf volgt per e-mail.

Heb je een eigen bestand, upload dat dan. Toegestane extensies: jpg, jpeg, png, gif, eps, ai, indd, pdf. StickerOp gaat er vanuit dat alle door jou aangeleverde afbeeldingen en teksten, vrij van rechten zijn en/of dat je toestemming hebt om de afbeelding te gebruiken.

Eigen ontwerp Naamstempel sticker

Eigen ontwerp Naamstempel sticker

Er is keuze uit vele soorten muursticker naamstempels, kies er een en geef vervolgens jouw naam en/ of randtekst op. Ook is het mogelijk om zelf een combinatie met een afbeelding uit onze winkel op te geven. Wij maken vrijblijvend eerst een voorbeeld.

Geef jouw wens op
Eigen ontwerp Muursticker tekst

Eigen ontwerp Muursticker tekst

Een muursticker van jouw eigen tekst laten maken? Bij StickerOp kan je alle kanten op. Zelf teksten bedenken, zelf opmaken of door ons laten doen... Stuur jouw wensen via dit "opnameformulier".

Geef jouw wens op
Voor de zakelijke klant

Voor de zakelijke klant

Wil jij het logo van jullie bedrijf als muursticker? Een auto belettering of een stimulerende woordenwolk... Maak hier je wens kenbaar en wij maken er vrijblijvend iets moois van!

Geef jouw wens op

Wil je bekijken wat wij al voor andere op verzoek maakten, bekijk dan in de rubriek JE EIGEN WIJZE de vele gepersonaliseerde muursticker producten.