Vanwege onze vakantieperiode kan je tot 15 augustus 2022 een ontwerp aanvraag doen, klik hier voor de aangepaste regelingen en levertijden in de vakantieperiode.  

Bedankt voor jouw aanvraag

StickerOp gaat GEHEEL VRIJBLIJVEND voor je aan de slag

Per mail bevestigen wij jouw aanvraag. Afhankelijk van de drukte, zullen wij binnen 2 werkdagen op jouw aanvraag reageren en met een persoonlijk vorm gegeven muursticker naamstempel komen.

Voorkom dat onze berichten aan jou in de SPAM-box terecht komen door ons toe te voegen aan de lijst met vertrouwde afzenders (whitelist).

Mocht jij binnen deze tijd niets van ons gehoord hebben, dan bestaat de kans dat jouw bericht in onze SPAM-box terecht is gekomen. Trek dan gerust nog even aan de bel! Ook kan het zijn dat ons bericht aan jou in jouw SPAM-box terecht komt. Check deze regelmatig of voorkom dit door ons email-adres in jouw contacten te plaatsen.

Wij gaan vrijblijvend met jouw aanvraag aan de gang en maken er indien mogelijk gelijk een product in onze winkel van. In dat geval sturen wij jou een link waar dit product staat en kan jij, indien tevreden, dit product bestellen.

Heb je nog vragen over jouw aanvraag? Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur geopend, stuur dan een email naar info@stickerop.nl

 

Nog eventjes wachten en dan...

Stap 2. Klik op de jou toegestuurde persoonlijke link en je gaat naar jouw ontwerp
Stap 3: Selecteer het gewenste materiaal en de afmetingen, de prijs wordt berekend op cm2
Stap 4: Is alles naar wens? Plaats dan het product in het winkelmandje
Stap 5: Levering is standaard 3-8 werkdagen (spoed ook mogelijk)