Deurstickers zakelijk gebruik - Toilet CodeGuild - fc in huisstijlkleur

Art.nr: 9991247A | Direct leverbaar Afmeting: 44 x 24 cm Prijs:€ € 80,28
Deurstickers zakelijk gebruik - toilet CodeGuild
Bekijk de sticker op de kleur van jouw ondergrondi

Full colour tekst vrijstaand uitgesneden

Beide schilden zijn 20 cm breed x 24 cm hoog. Wil je een andere afmeting, plaats dan de gewenste hoogte in het rechter vakje bij optie 2 "bepaal de afmeting". Prijs is inclusief digitale opmaak.

De afbeelding wordt full colour (cmyk) geprint op zelfklevend vinyl en vervolgens in contour (eigen vorm, rode lijn) uitgesneden. De rode lijn in het voorbeeld, is alleen om aan te geven waarlangs de sticker wordt uitgesneden en is op de uiteindelijke sticker natuurlijk niet zichtbaar. Na het "pellen" (verwijderen van overtollig materiaal) voorzien wij het gehele logo van een overdachtfolie zodat het complete logo incl. eventuele losse onderdelen op stand in 1 handeling kan worden opgeplakt.

Is het opplakken van (muur)stickers echt zo makkelijk?
Het aanbrengen van StickerOp (muur)stickers is eenvoudig. Wij kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt – misschien omdat je denkt twee linkerhanden te hebben – of jij dit ook kan. Bij elke bestelling sturen wij een stap-voor-staphandleiding mee, waarop precies uitgelegd wordt hoe je de muursticker kan aanbrengen. Heb je een computer, tablet of mobiel bij de hand, dan kan je de plakinstructies ook op video bekijken

Gereedschap voor aanbrengen muurstickers - Hobbymesje (1x)

Hobbymesje

Handig stukje gereedschap bij het aanbrengen van de kleine decoratie stickertjes  op A4 vel. Pak met de punt van het mesje bijvoorbeeld een plusje van het vel en breng deze dan over op het te beplakken oppervlak.

Gereedschap voor het aanbrengen van stickers - X8 ontvetdoekje

Ontvetdoekje

Wil je een sticker op een gladde ondergrond plakken (glas, tegels, lakwerk) dan moet je de ondergrond eerst ontvetten. Je kan dan natuurlijk de fles spiritus uit het keukenkastje halen... Beter is om gelijk dit doekje mee te bestellen.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Tape - 25 meter x 19 mm.

Schilderstape

Voor het opplakken van jouw muursticker heb je zwak klevend schilderstape nodig. Waarschijnlijk ligt er nog wel ergens bij de schildersspullen een rolletje. Zo niet, bestel het dan gelijk mee, weet je zeker dat je niet zonder zit.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Kunstof rakel

Natuurlijk kan het ook met een bankpas maar beter gebruik je het juiste gereedschap voor het stevig aanwrijven van jouw uni-kleur muursticker. Bestel hem gelijk mee...

Reacties van klanten

Plaats een review Er zijn over dit product nog geen reviews geschreven. Bent u de eerste?Inspirerende foto's van uw muursticker creatie zijn ook altijd welkom!
Bekijk alle muurstickers