Muursticker graffiti - Lars in Ajax kleuren

Art.nr: 0160052 | Direct leverbaar Afmeting: 75 x 40 cm Prijs:€ € 60,00
muursticker graffiti Lars in Ajax kleuren
Bekijk de sticker op de kleur van jouw ondergrondi

Full colour graffiti muursticker

Wil jij deze graffiti sticker maar met een andere naam, geef deze dan op in het vakje "naam" bij extra opties (3). Wij maken een voorbeeld ter goedkeuring.

De afbeelding wordt full colour geprint op een zelfklevend vinyl (folie) of zelfklevend textiel en vervolgens in contour (eigen vorm) uitgesneden. Het verschil tussen beide materialen, kan je hier in een omschrijving lezen. Waarbij wij opmerken dat wij dit soort graffiti stickers het meest printen op zelfklevend textiel.

Zelfklevend textiel is een ideaal materiaal voor full colour muurstickers omdat het op nagenoeg iedere ondergrond hecht en zeker niet omkrult. Bovendien is het heel eenvoudig weer te verwijderen zonder dat er schade aan de ondergrond ontstaat (ook behang) of dat er lijm achterblijft.

Plakinstructies... hoe plak ik zelf een muursticker op de muur?

Het aanbrengen van StickerOp muurstickers is erg eenvoudig. Iedereen kan het... er is geen hogere wiskunde voor nodig. Toch kunnen we ons voorstellen dat jij je afvraagt -misschien omdat je denkt niet zo handig te zijn- of jij dit ook kan. Om je hiervan te overtuigen voordat je tot aanschaf van een muursticker overgaat, laten we hier zien HOE eenvoudig het is. Dit filmpje zal veel duidelijk maken en bovendien worden al onze stickers geleverd met een duidelijke handleiding in woord en beeld.

Er zijn verschillende manieren om een muursticker aan te brengen:

1. Het aanbrengen van een sticker op de muur... de safe way.

2. Het aanbrengen van een muursticker door iemand met wat meer lef..      

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers

Wil je direct kunnen beginnen aan jouw plakklus, bestel dan de benodigde gereedschappen direct met jouw sticker mee.

Handleidingen voor het aanbrengen van de diverse muurstickers

Hieronder onze plakinstructies in woord en beeld. Deze worden ook bij de sticker geleverd.

Gereedschap voor aanbrengen muurstickers - Hobbymesje (1x)

Hobbymesje

Handig stukje gereedschap bij het aanbrengen van de kleine decoratie stickertjes  op A4 vel. Pak met de punt van het mesje bijvoorbeeld een plusje van het vel en breng deze dan over op het te beplakken oppervlak.

Gereedschap voor het aanbrengen van stickers - X8 ontvetdoekje

Ontvetdoekje

Wil je een sticker op een gladde ondergrond plakken (glas, tegels, lakwerk) dan moet je de ondergrond eerst ontvetten. Je kan dan natuurlijk de fles spiritus uit het keukenkastje halen... Beter is om gelijk dit doekje mee te bestellen.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Tape - 25 meter x 19 mm.

Schilderstape

Voor het opplakken van jouw muursticker heb je zwak klevend schilderstape nodig. Waarschijnlijk ligt er nog wel ergens bij de schildersspullen een rolletje. Zo niet, bestel het dan gelijk mee, weet je zeker dat je niet zonder zit.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Kunstof rakel

Natuurlijk kan het ook met een bankpas maar beter gebruik je het juiste gereedschap voor het stevig aanwrijven van jouw uni-kleur muursticker. Bestel hem gelijk mee...

Reacties van klanten

Plaats een review
Aantal reviews over "Muursticker graffiti - Lars in Ajax kleuren": 2 reviews
Gemiddelde beoordeling:


Mooie sticker en makkelijk aan te brengen

Daphne van Hal | Maandag 11 April 2016
  • Kwaliteit van product
  • Snelheid/levertijd
  • Plakinstructies
  • Service

Mooie sticker en heel eenvoudig aan te brengen. Je krijgt eerst netjes het voorbeeld op de mail en wanneer je het wenst kun je aanpassingen doen.

Mooie sticker en makkelijk aan te brengen

Super

Marco Lansbergen | Maandag 1 Jun 2015
  • Kwaliteit van product
  • Snelheid/levertijd
  • Plakinstructies
  • Service

Voor de nieuwe kamer van onze zoon van 12 hebben we een muursticker besteld van zijn naam in graffiti. We begonnen met 'Lars in Ajax kleuren' maar al snel werd het door de goede samenwerking 'Bram in eigen kleuren'. Het product werd keurig en snel afgeleverd en zit inmiddels op de muur. De plakinstructies zijn duidelijk en simpel en het resultaat is dan ook bijzonder fraai. Wij zijn er heel erg blij mee, de sticker maakt de kamer echt af en heel persoonlijk. En ook onze zoon is super tevreden met zijn nieuwe kamer! StickerOp...bedankt! opmerking van Stickerop; De ondergrond is een glad behang, niet dat jullie denken dat deze stickers ook op natuursteen hechten :-)

Super
Bekijk alle muurstickers