Muursticker quote - The two most important days in your life...

Art.nr: 9990181 | Direct leverbaar Afmeting: 56 x 60 cm Prijs:€ € 30,08
muursticker eigen tekst quote mark twain
Bekijk de sticker op de kleur van jouw ondergrondi

Muursticker gesneden tekst

The two most important days in your life are the day you're born and the day you find out why

Muursticker van een quote van de Amerikaanse schrijver en humorist Mark Twain, vooral bekend van zijn romans "De lotgevallen van Huckleberry Finn" en "De lotgevallen van Tom Sawyer"

De tekst wordt vrijstaand gesneden uit een uni-kleur zelfklevend vinyl (keuze uit 68 kleuren). De gehele tekst wordt na het snijden voorzien van een overdrachtfolie waardoor de complete tekst in 1 handeling kan worden opgeplakt. 

Nog geen ervaring met het plakken van dit soort muurstickers bekijk dan ons filmpje, dat maakt een hoop duidelijk. 

Gesneden muurstickers hechten alleen op gladde ondergronden meer info hierover vind je in onze rubriek veel gestelde vragen.

Komt het met de keuze van de kleur erg precies, vraag dan eerst een kleurstaal aan. Het is ook mogelijk om de afbeelding als sjabloon te bestellen en in te kleuren met een verfkleur naar keuze.

Plakinstructies... hoe plak ik zelf een muursticker op de muur?

Het aanbrengen van StickerOp muurstickers is erg eenvoudig. Iedereen kan het... er is geen hogere wiskunde voor nodig. Toch kunnen we ons voorstellen dat jij je afvraagt -misschien omdat je denkt niet zo handig te zijn- of jij dit ook kan. Om je hiervan te overtuigen voordat je tot aanschaf van een muursticker overgaat, laten we hier zien HOE eenvoudig het is. Dit filmpje zal veel duidelijk maken en bovendien worden al onze stickers geleverd met een duidelijke handleiding in woord en beeld.

Er zijn verschillende manieren om een muursticker aan te brengen:

1. Het aanbrengen van een sticker op de muur... de safe way.

2. Het aanbrengen van een muursticker door iemand met wat meer lef..      

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers

Wil je direct kunnen beginnen aan jouw plakklus, bestel dan de benodigde gereedschappen direct met jouw sticker mee.

Handleidingen voor het aanbrengen van de diverse muurstickers

Hieronder onze plakinstructies in woord en beeld. Deze worden ook bij de sticker geleverd.

Gereedschap voor aanbrengen muurstickers - Hobbymesje (1x)

Hobbymesje

Handig stukje gereedschap bij het aanbrengen van de kleine decoratie stickertjes  op A4 vel. Pak met de punt van het mesje bijvoorbeeld een plusje van het vel en breng deze dan over op het te beplakken oppervlak.

Gereedschap voor het aanbrengen van stickers - X8 ontvetdoekje

Ontvetdoekje

Wil je een sticker op een gladde ondergrond plakken (glas, tegels, lakwerk) dan moet je de ondergrond eerst ontvetten. Je kan dan natuurlijk de fles spiritus uit het keukenkastje halen... Beter is om gelijk dit doekje mee te bestellen.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Tape - 25 meter x 19 mm.

Schilderstape

Voor het opplakken van jouw muursticker heb je zwak klevend schilderstape nodig. Waarschijnlijk ligt er nog wel ergens bij de schildersspullen een rolletje. Zo niet, bestel het dan gelijk mee, weet je zeker dat je niet zonder zit.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Kunstof rakel

Natuurlijk kan het ook met een bankpas maar beter gebruik je het juiste gereedschap voor het stevig aanwrijven van jouw uni-kleur muursticker. Bestel hem gelijk mee...

Reacties van klanten

Plaats een review Er zijn over dit product nog geen reviews geschreven. Bent u de eerste?Inspirerende foto's van uw muursticker creatie zijn ook altijd welkom!
Bekijk alle muurstickers