Muursticker van zelf aangeleverde tekening - Matilde's hertje

Art.nr: 9990079 | Direct leverbaar Afmeting: 56 x 80 cm Prijs:€ € 47,40
muursticker van eigen tekening Matildes hertje
Bekijk de sticker op de kleur van jouw ondergrondi

Full colour muurstickers

De afbeelding wordt geprint op een zelfklevend vinyl (folie) en vervolgens in contour (eigen vorm) uitgesneden. Wil je de kamer verder opvrolijken met hetzelfde vlindertje maar bijvoorbeeld in andere kleuren kijk dan hierboven bij accessoires.

Plakinstructies... hoe plak ik zelf een muursticker op de muur?

Het aanbrengen van StickerOp muurstickers is erg eenvoudig. Iedereen kan het... er is geen hogere wiskunde voor nodig. Toch kunnen we ons voorstellen dat jij je afvraagt -misschien omdat je denkt niet zo handig te zijn- of jij dit ook kan. Om je hiervan te overtuigen voordat je tot aanschaf van een muursticker overgaat, laten we hier zien HOE eenvoudig het is. Dit filmpje zal veel duidelijk maken en bovendien worden al onze stickers geleverd met een duidelijke handleiding in woord en beeld.

Er zijn verschillende manieren om een muursticker aan te brengen:

1. Het aanbrengen van een sticker op de muur... de safe way.

2. Het aanbrengen van een muursticker door iemand met wat meer lef..      

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers

Wil je direct kunnen beginnen aan jouw plakklus, bestel dan de benodigde gereedschappen direct met jouw sticker mee.

Handleidingen voor het aanbrengen van de diverse muurstickers

Hieronder onze plakinstructies in woord en beeld. Deze worden ook bij de sticker geleverd.

Gereedschap voor aanbrengen muurstickers - Hobbymesje (1x)

Hobbymesje

Handig stukje gereedschap bij het aanbrengen van de kleine decoratie stickertjes  op A4 vel. Pak met de punt van het mesje bijvoorbeeld een plusje van het vel en breng deze dan over op het te beplakken oppervlak.

Gereedschap voor het aanbrengen van stickers - X8 ontvetdoekje

Ontvetdoekje

Wil je een sticker op een gladde ondergrond plakken (glas, tegels, lakwerk) dan moet je de ondergrond eerst ontvetten. Je kan dan natuurlijk de fles spiritus uit het keukenkastje halen... Beter is om gelijk dit doekje mee te bestellen.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Tape - 25 meter x 19 mm.

Schilderstape

Voor het opplakken van jouw muursticker heb je zwak klevend schilderstape nodig. Waarschijnlijk ligt er nog wel ergens bij de schildersspullen een rolletje. Zo niet, bestel het dan gelijk mee, weet je zeker dat je niet zonder zit.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Kunstof rakel

Natuurlijk kan het ook met een bankpas maar beter gebruik je het juiste gereedschap voor het stevig aanwrijven van jouw uni-kleur muursticker. Bestel hem gelijk mee...

Muursticker decoratie zelf maken - Set vlinders 1 maat

Vrijstaand gesneden afbeelding

Set vlinders (8stuks) van 9,5 cm breed x 6 cm hoog. De vlinders zijn los van elkaar op te plakken. Met een paar setjes in verschillende kleuren en afmetingen creëer je eenvoudig en goedkoop een super leuke decoratie op je muur, meubel, deur, raam of welk ander gladde ondergrond.

Muurstickers - Vlinders verschillende maten

Vlinderstickers

Met deze vlinders kan je heel gemakkelijk een muur, deur, raam, kast versieren. Kies verschillende kleuren en maak er een vrolijke boel van. Op een vel zitten 4x vlinder 9,5 cm breed x 6 cm hoog - 3x vlinder 6,5 cm breed x 4 cm hoog - 4x vlinder 5 cm breed x 3 cm hoog - 14x vlinder 2,5 cm breed x 2 cm hoog en 9x vlinder 2 cm breed x 1,5 cm hoog. De vlinders zijn los van elkaar op te plakken.

Reacties van klanten

Plaats een review Er zijn over dit product nog geen reviews geschreven. Bent u de eerste?Inspirerende foto's van uw muursticker creatie zijn ook altijd welkom!
Bekijk alle muurstickers