Muursticker zakelijk logo - Wolfstreet

Art.nr: 9990506 | Direct leverbaar Afmeting: 80 x 78.5 cm Prijs:€ € 53,84
muursticker logo wolfstreet
Bekijk de sticker op de kleur van jouw ondergrondi

Gesneden logo

Herkenning, het zakelijk logo mega groot op de muur van het kantoor.

Uit uni-kleur gesneden sticker.

Klik rechts op een kleur voor de boom en de vlinders. Geef de kleur van het hart op in de opmerkingenbox (3). Wil je een aantal vlinders in een nadere kleur, kijk dan hierboven bij accessoires

De afbeelding wordt gesneden uit een uni-kleur zelfklevend vinyl en is dus vrijstaand (geen achtergrond). Wij voorzien het geheel van een overdrachtfolie zodat de complete afbeelding met tekst in 1 handeling is op te plakken.

Nog geen ervaring met het opplakken van muurstickers, bekijk dan ons filmpje.

Onze muurstickers hechten op de meeste gladde oppervlakken. Een aantal voorbeelden bespreken wij hierMocht je niet zeker zijn van de hechting van jouw oppervlak, bestel dan hier een proefsticker, de kosten (5 euro) krijg je retour bij het bestellen van de grote sticker.

Plakinstructies... hoe plak ik zelf een muursticker op de muur?

Het aanbrengen van StickerOp muurstickers is erg eenvoudig. Iedereen kan het... er is geen hogere wiskunde voor nodig. Toch kunnen we ons voorstellen dat jij je afvraagt -misschien omdat je denkt niet zo handig te zijn- of jij dit ook kan. Om je hiervan te overtuigen voordat je tot aanschaf van een muursticker overgaat, laten we hier zien HOE eenvoudig het is. Dit filmpje zal veel duidelijk maken en bovendien worden al onze stickers geleverd met een duidelijke handleiding in woord en beeld.

Er zijn verschillende manieren om een muursticker aan te brengen:

1. Het aanbrengen van een sticker op de muur... de safe way.

2. Het aanbrengen van een muursticker door iemand met wat meer lef..      

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers

Wil je direct kunnen beginnen aan jouw plakklus, bestel dan de benodigde gereedschappen direct met jouw sticker mee.

Handleidingen voor het aanbrengen van de diverse muurstickers

Hieronder onze plakinstructies in woord en beeld. Deze worden ook bij de sticker geleverd.

Gereedschap voor aanbrengen muurstickers - Hobbymesje (1x)

Hobbymesje

Handig stukje gereedschap bij het aanbrengen van de kleine decoratie stickertjes  op A4 vel. Pak met de punt van het mesje bijvoorbeeld een plusje van het vel en breng deze dan over op het te beplakken oppervlak.

Gereedschap voor het aanbrengen van stickers - X8 ontvetdoekje

Ontvetdoekje

Wil je een sticker op een gladde ondergrond plakken (glas, tegels, lakwerk) dan moet je de ondergrond eerst ontvetten. Je kan dan natuurlijk de fles spiritus uit het keukenkastje halen... Beter is om gelijk dit doekje mee te bestellen.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Tape - 25 meter x 19 mm.

Schilderstape

Voor het opplakken van jouw muursticker heb je zwak klevend schilderstape nodig. Waarschijnlijk ligt er nog wel ergens bij de schildersspullen een rolletje. Zo niet, bestel het dan gelijk mee, weet je zeker dat je niet zonder zit.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Kunstof rakel

Natuurlijk kan het ook met een bankpas maar beter gebruik je het juiste gereedschap voor het stevig aanwrijven van jouw uni-kleur muursticker. Bestel hem gelijk mee...

Reacties van klanten

Plaats een review Er zijn over dit product nog geen reviews geschreven. Bent u de eerste?Inspirerende foto's van uw muursticker creatie zijn ook altijd welkom!
Bekijk alle muurstickers