Allergisch
voor een
kerstboom?

Thema's & Inspiratie

Een muursticker kan je interieur een hele andere uitstraling geven. StickerOp levert allerlei soorten muurstickers, van een kleine losse letter tot een sticker in de afmetingen van de hele muur. Dus laat je muur spreken! Je kunt kiezen uit één van de vele ontwerpen muurstickers op onze website, of er een .. lees meer

In en om het huis

In en om het huis

Muursticker - Plak een sticker op je muur
De plaatjes in deze categorie zijn onderverdeeld in diverse thema’s. Alle afbeeldingen zijn vrijstaand en in elke gewenste kleur (mat of glans) en afmeting te leveren. Muurstickers worden gemaakt van een kwaliteitsfolie en als je weer eens wat anders wilt, kun je ze verwijderen zonder dat er lijm op de muur achterblijft! De meeste muurstickers zijn er ook als schilder-sjabloon . Muurstickers kan je plakken op alles wat glad is dus ook kasten, deuren, ramen........of natuurlijk op onze muurpanelen.

Meer info

Transport

Transport

Muurstickers van vrachtauto's, graafmachines, vliegtuigen, fietsen, motoren...
Auto liefhebbers, techneuten en technici verfraaien hun muur met een van deze technische afbeeldingen... of knutselen er natuurlijk zelf een in elkaar naar eigen ontwerp!

Meer info

Muurteksten

Muurteksten

Een quote, liedjes of gedichten ...als muurtekst
Een muur wordt een `statement´ met een tekst die voor jou betekenis heeft. Leen een spreuk of wijsheid van een ander, of boor je eigen talenten aan en schrijf zelf een gedicht. Muurstickerteksten worden ´op stand´ aangeleverd waardoor je ze gemakkelijk in één keer op je muur kunt plakken.
Kijk ook in de rubriek JE EIGEN WIJZE om te zien wat anderen op verzoek hebben laten maken.
klik op voorbeeld hieronder voor bepalen eigen kleur en afmeting.

Meer info

Dieren

Dieren

Muursticker Dieren
Voor dierenliefhebbers pur sang: allemaal beestjes. Of ze nu vrolijk en uitbundig zijn of juist ton sur ton, deze stickers maken van je muur een persoonlijke beestenboel!

Meer info

Natuur

Natuur

Muurstickers boom / plant
Breng de natuur in huis met onze muurstickers! Boom, bloem of plant, en van heel klein tot heel groot: wij hebben een muursticker die bij jouw inrichting past. Zoek je toch iets anders? Je kunt het ook op eigen wijze doen. Wij brengen jouw idee tot leven in een stickerontwerp, maar je kunt ook je zelf ontworpen boom uploaden.

De natuur is voor velen een bron van inspiratie en ontspanning. Met onze muurstickers kun je ook thuis hiervan genieten. Of je nu zoekt naar de serene rust van een boom of juist de kleurige uitbundigheid van een bloem, deze muurstickers brengen de natuur in huis.

Klik op een voorbeeld en kies jouw eigen kleur en afmeting.

Meer info

Kinderenkamer

Kinderenkamer

Muurdecoratie kinderkamer
Met muurdecoratie vrolijk je de kinderkamer helemaal op. Hoe verschillend kinderen ook zijn, in de collectie van StickerOp vind je leuke muurstickers voor in iedere kinderkamer. Zo is bijvoorbeeld voor avontuurlijke kinderen een muursticker van een wereldkaart erg leuk als muurdecoratie. Deurstickers met naam blijven leuk gedurende de hele kindertijd en laten zien waar je kind zijn eigen plekje in huis heeft.

Meer info

Knutselen met stickers

Knutselen met stickers

Zelf muurstickers maken... stippen, hartjes, driehoekjes, pootjes, noem het maar op.
Hier bieden wij verschillende figuren op klein formaat aan om zelf eigen creaties in stickervorm te maken. Denk hierbij aan het pimpen van bijvoorbeeld jouw Ikea meubels. Of om bijvoorbeeld een bloemenzee te creëren op de muur. Laat jouw fantasie er op los en meld ons als jouw figuurtjes er niet bij zitten...

Meer info

Babykamer

Babykamer

Muurstickers voor de allerkleinste kinderen
Natuurlijk zijn er in de andere rubrieken ook veel items te vinden voor muurdecoratie voor de kinderkamer. In deze rubriek plaatsen wij muurstickers die bij uitstek geschikt zijn voor de allerkleinste kinderen.
Klik op een voorbeeld en kies jouw eigen kleur en afmeting.

Meer info

Sport & hobby

Sport & hobby

muursticker Sport
Je lééft voor je sport of je mag gewoon graag thuis vanaf de bank naar sport kijken. In welke omschrijving je je ook herkent, als je van sport houdt, zijn deze stickers iets voor jou! Als inspiratiebron of stok achter de deur: er is voor elk sporttype wat wils!

Meer info