Stickers laten opplakken door StickerOp

Deze service leveren wij vooral aan zakelijke klanten maar ook als particuliere klant kunt u gebruik maken van deze dienst. Zelf plakken is natuurlijk altijd goedkoper maar mocht er een situatie zijn waarbij u het liever aan ons overlaat, vraag dan naar de mogelijkheden.

Het laten opplakken van onze muurstickers gebeurt alleen bij vooruitbetaling en is altijd op eigen risico van opdrachtgever. Het is dus van belang dat het oppervlak waarop je wil laten plakken, in goede staat is. Hiermee bedoelen wij dat de hechtkracht goed is en dat de afwerking van de muur van dien aart is dat er geen stucwerk, behang of verflaag loslaat. Natuurlijk doen wij voorzichtig, maar eventuele schade op dit vlak is niet voor risico van StickerOp.

Of jouw oppervlak de juiste hechting heeft, kan je testen door een proefsticker aan te schaffen. Deze proefsticker is op dezelfde manier uitgevoerd als onze grote stickers (3-laags systeem). Hierdoor is goed te testen of ook het overdrachtfolie gemakkelijk te verwijderen is.