muursticker_behang_verkeer_in_de_grote_stad_kinderkamer_met_naam.jpg

Vroem-vroem! Op weg naar de grote stad...

Decoreer de baby, kinder en tienerkamer met deze vrolijke en leerzame muursticker ontwerpen van zelfklevend behang waarbij zij hun eigen fantasie kunnen uiten en tegelijkertijd leren deel te nemen aan het verkeer.

Educatief zelfklevend muursticker behang strook

Vanuit de stad op weg naar het platteland of juist vanuit het platteland op weg naar de grote stad. Overal op de wereld is er iemand onderweg op het moment wanneer jij er nu aan denkt. Met de auto, de taxi, lopend over de stoep of pruttelend met de tractor. Wanneer jij diegene bent die op pad is dan kom je de meest prachtige bloemen tegen op de heuvels rondom de stad, kijk je omhoog tegen de enorm hoge kantoor gebouwen waarvan de daken zich in de wolken verstoppen, stop je voor voorbijgangers die over het zebrapad wandelen en zwaai je naar de dubbeldekker bus vol passagiers op weg naar werk of school. Of ga jij toch ergens anders naartoe?

Met deze muursticker kan je eindeloos blijven fantaseren


Muursticker behang

De muursticker Muursticker behang Verkeer in de grote stad is 60 cm breed bij 240 cm hoog en wordt geprint op fullcolour zelfklevend textiel. Mocht de hoogte van de muursticker te hoog zijn, kan je de muursticker zelf bijsnijden naar de gewenste hoogte. Je kunt hiervoor een StickerOp hobbymesje (€1,60) mee bestellen. Door het zelfklevend textiel krijgt de muursticker een luxe uitstraling alsof het op stof geprint is. De bijkomende eigenschap van deze textielfolie is dat het gemakkelijk te plakken is en eventueel te herpositioneren. De textielfolie zal geen lijmresten achterlaten of schade op de ondergrond. Doordat de muursticker van zelfklevend textielfolie wordt gemaakt hoef je niet in de weer met behangerslijm. 

 

Maak sfeer in de kinderkamer met deze muursticker behangbanen
Voorzie deze muursticker van jouw eigen naam
maak elders in de kamer een herkenning met de losse muurstickers in deze serie


Wanneer je aandachtig naar de muursticker kijkt...

Zo op het eerste gezicht lijkt het een lege stad, maar laat de fantasie van jouw kind groeien en de stad was nog nooit zo vol verhalen geweest! Een greep uit de "Verkeer in de stad" collectie (behang en losse muurstickers)