De ijsvogel - vierkant uitsnede - Kôno Bairei

Art.nr: 0400912B | Direct leverbaar Afmeting: 60 x 60 cm Prijs:€ € 63,00
Bekijk de sticker op de kleur van jouw ondergrondi

De natuur die spreekt;

Een vierkante uitsnede van de kunstprent van Kôno Bairei die je als muursticker kunt bestellen in het formaat dat in jouw interieur het mooist uitkomt. 

Een moment uit de natuur gegrepen door kunstenaar Kôno Bairei. Met zijn bloemen en vogelschetsen creëert de Japanse illustrator rust op het papier. Deze kunstdrukken zijn vervaardigd met het oude kunstambacht 'houtsnede' en te zien in Het Rijksmuseum Amsterdam. Maar binnenkort dus ook te zien in jouw eigen huis. 

StickerOp maakt alle muurstickers op maat;

De afbeelding wordt full colour geprint op een zelfklevend vinyl (folie) of zelfklevend textiel en vervolgens in contour (eigen vorm) uitgesneden. Het verschil tussen beide materialen, kan je hier in een omschrijving lezen. Waarbij wij opmerken dat wij dit soort stickers het meest printen op zelfklevend textiel.

Gereedschap voor aanbrengen muurstickers - Hobbymesje (1x)

Hobbymesje

Handig stukje gereedschap bij het aanbrengen van de kleine decoratie stickertjes  op A4 vel. Pak met de punt van het mesje bijvoorbeeld een plusje van het vel en breng deze dan over op het te beplakken oppervlak.

Gereedschap voor het aanbrengen van stickers - X8 ontvetdoekje

Ontvetdoekje

Wil je een sticker op een gladde ondergrond plakken (glas, tegels, lakwerk) dan moet je de ondergrond eerst ontvetten. Je kan dan natuurlijk de fles spiritus uit het keukenkastje halen... Beter is om gelijk dit doekje mee te bestellen.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Tape - 25 meter x 19 mm.

Schilderstape

Voor het opplakken van jouw muursticker heb je zwak klevend schilderstape nodig. Waarschijnlijk ligt er nog wel ergens bij de schildersspullen een rolletje. Zo niet, bestel het dan gelijk mee, weet je zeker dat je niet zonder zit.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Kunstof rakel

Natuurlijk kan het ook met een bankpas maar beter gebruik je het juiste gereedschap voor het stevig aanwrijven van jouw uni-kleur muursticker. Bestel hem gelijk mee...

Reacties van klanten

Plaats een review Er zijn over dit product nog geen reviews geschreven. Bent u de eerste?Inspirerende foto's van uw muursticker creatie zijn ook altijd welkom!
Bekijk alle muurstickers