Muursticker kleurige zelfklevende kerstboom

Art.nr: 0140006* | Direct leverbaar Afmeting: 70 x 120 cm Prijs:€ € 42,00
muursticker feestdagen kerstboom
kerstboom feestdagen muurdecoratie
Bekijk de sticker op de kleur van jouw ondergrondi

Full colour muurstickers

Deze kleurige kerstboom wordt full colour geprint op zelfklevend textiel en daarna in eigen vorm uitgesneden. Prachtig voor bijvoorbeeld de kinderkamer, wat is er nu mooier als een eigen kerstboom op de kamer... Of ben je allergisch voor vallende naalden, deze boom heeft daar geen last van. Heel gemakkelijk op te plakken en ook weer weg te halen zonder dat er lijm achterblijft of de ondergrond beschadigd (zelfs behang). Deze boom is heel duurzaam, als je het rugpapier en de doos bewaart (oprollen), kan je de boom hierop terug plakken en het geheel opgerold bewaren tot volgend jaar.

 

 

Plakinstructies... hoe plak ik zelf een muursticker op de muur?

Het aanbrengen van StickerOp muurstickers is erg eenvoudig. Iedereen kan het... er is geen hogere wiskunde voor nodig. Toch kunnen we ons voorstellen dat jij je afvraagt -misschien omdat je denkt niet zo handig te zijn- of jij dit ook kan. Om je hiervan te overtuigen voordat je tot aanschaf van een muursticker overgaat, laten we hier zien HOE eenvoudig het is. Dit filmpje zal veel duidelijk maken en bovendien worden al onze stickers geleverd met een duidelijke handleiding in woord en beeld.

Er zijn verschillende manieren om een muursticker aan te brengen:

1. Het aanbrengen van een sticker op de muur... de safe way.

2. Het aanbrengen van een muursticker door iemand met wat meer lef..      

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers

Wil je direct kunnen beginnen aan jouw plakklus, bestel dan de benodigde gereedschappen direct met jouw sticker mee.

Handleidingen voor het aanbrengen van de diverse muurstickers

Hieronder onze plakinstructies in woord en beeld. Deze worden ook bij de sticker geleverd.

Gereedschap voor aanbrengen muurstickers - Hobbymesje (1x)

Hobbymesje

Handig stukje gereedschap bij het aanbrengen van de kleine decoratie stickertjes  op A4 vel. Pak met de punt van het mesje bijvoorbeeld een plusje van het vel en breng deze dan over op het te beplakken oppervlak.

Gereedschap voor het aanbrengen van stickers - X8 ontvetdoekje

Ontvetdoekje

Wil je een sticker op een gladde ondergrond plakken (glas, tegels, lakwerk) dan moet je de ondergrond eerst ontvetten. Je kan dan natuurlijk de fles spiritus uit het keukenkastje halen... Beter is om gelijk dit doekje mee te bestellen.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Tape - 25 meter x 19 mm.

Schilderstape

Voor het opplakken van jouw muursticker heb je zwak klevend schilderstape nodig. Waarschijnlijk ligt er nog wel ergens bij de schildersspullen een rolletje. Zo niet, bestel het dan gelijk mee, weet je zeker dat je niet zonder zit.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Kunstof rakel

Natuurlijk kan het ook met een bankpas maar beter gebruik je het juiste gereedschap voor het stevig aanwrijven van jouw uni-kleur muursticker. Bestel hem gelijk mee...

Muur-, raamsticker kerst - lijntekening kerstboom met cadeautjes

Vrijstaand gesneden lijntekening;

Gezellige raamdecoratie voor de winkel. Deze getekende kerstboom met cadeautjes is heel eenvoudig op het raam te plakken en geeft direct de sfeer die jij wil binnen en buiten de winkel. Verwijderen is ook eenvoudig zonder dat er lijmresten achterblijven.

Reacties van klanten

Plaats een review Er zijn over dit product nog geen reviews geschreven. Bent u de eerste?Inspirerende foto's van uw muursticker creatie zijn ook altijd welkom!
Bekijk alle muurstickers