Muurstickers kinderkamer - Labels voor bij groeimeter - 22 stuks van 9 x 2 cm.

Art.nr: 0250046 | Direct leverbaar Prijs:€ € 7,25
muurstickers labels groeimeter
Bekijk de sticker op de kleur van jouw ondergrondi

Beschrijfbare labels tbv groeimeter

Deze labels uit zelfklevend folie, kan je gelijk mee bestellen voor bij de groeimeter van 0 tot 150 cm .  Met een watervaste stift (CD-marker) kan je hierop bijvoorbeeld de datum van opmeten schrijven. De labels zijn 9 x 2 cm. groot.

Plakinstructies... hoe plak ik zelf een muursticker op de muur?

Het aanbrengen van StickerOp muurstickers is erg eenvoudig. Iedereen kan het... er is geen hogere wiskunde voor nodig. Toch kunnen we ons voorstellen dat jij je afvraagt -misschien omdat je denkt niet zo handig te zijn- of jij dit ook kan. Om je hiervan te overtuigen voordat je tot aanschaf van een muursticker overgaat, laten we hier zien HOE eenvoudig het is. Dit filmpje zal veel duidelijk maken en bovendien worden al onze stickers geleverd met een duidelijke handleiding in woord en beeld.

Er zijn verschillende manieren om een muursticker aan te brengen:

1. Het aanbrengen van een sticker op de muur... de safe way.

2. Het aanbrengen van een muursticker door iemand met wat meer lef..      

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers

Wil je direct kunnen beginnen aan jouw plakklus, bestel dan de benodigde gereedschappen direct met jouw sticker mee.

Handleidingen voor het aanbrengen van de diverse muurstickers

Hieronder onze plakinstructies in woord en beeld. Deze worden ook bij de sticker geleverd.

Gereedschap voor aanbrengen muurstickers - Hobbymesje (1x)

Hobbymesje

Handig stukje gereedschap bij het aanbrengen van de kleine decoratie stickertjes  op A4 vel. Pak met de punt van het mesje bijvoorbeeld een plusje van het vel en breng deze dan over op het te beplakken oppervlak.

Gereedschap voor het aanbrengen van stickers - X8 ontvetdoekje

Ontvetdoekje

Wil je een sticker op een gladde ondergrond plakken (glas, tegels, lakwerk) dan moet je de ondergrond eerst ontvetten. Je kan dan natuurlijk de fles spiritus uit het keukenkastje halen... Beter is om gelijk dit doekje mee te bestellen.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Tape - 25 meter x 19 mm.

Schilderstape

Voor het opplakken van jouw muursticker heb je zwak klevend schilderstape nodig. Waarschijnlijk ligt er nog wel ergens bij de schildersspullen een rolletje. Zo niet, bestel het dan gelijk mee, weet je zeker dat je niet zonder zit.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Kunstof rakel

Natuurlijk kan het ook met een bankpas maar beter gebruik je het juiste gereedschap voor het stevig aanwrijven van jouw uni-kleur muursticker. Bestel hem gelijk mee...

Muurstickers decoratie kinderkamer - Groeimeter van bijvoorbeeld 50 tot 140 cm

Vrijstaand gesneden afbeelding

Je kan zelf bepalen hoe lang jij de groeimeter wil hebben en welke afmetingen er bij moeten staan. Zet bij 2 (bepaal de afmeting) in het rechter vakje de door jou gewenste lengte van de groeimeter en geef vervolgens bij 3 (opmerkingenbox)  op van ... cm tot ... cmHeel simpele groeimeter die goed te combineren is met bijvoorbeeld een muursticker van een boom. Kijk bij accessoires naar labels en of stippen, hartjes om er bij te plakken. Deze zijn met een watervaste stift te beschrijven met bijvoorbeeld de (meet)datum.

Muurstickers kinderkamer - Groeimeter 30 - 180 cm met illustratie

Vrijstaand gesneden afbeelding

Hou de groei van jouw kleintjes in de gaten met deze fraaie muursticker groeimeter van 30 t/m 180 cm.

StickerOp maakt elke sticker op bestelling.

Decoratie kinderkamer - Groeimeter 0 tot 150 cm of meer

Vrijstaand gesneden muursticker meetlat

Deze muursticker meetlat laat je kindje zien wat groei is. Heel goed te combineren met andere muursticker afbeeldingen of bijvoorbeeld onze groeimeter labels. Ze zijn te beschrijven met een watervaste stift (cd-marker). Handig om bijvoorbeeld de datum te vermelden naast de groeimeter. Wil je een langere groeimeter zet dan de afmeting op de lengte + 2 cm die je wilt hebben. Wij voegen de ontbrekende cijfers dan aan de groeimeter toe.

Muurstickers thema "de kinderkamer"- Dierentoren groeimeter

Vrijstaand gesneden afbeelding 

Een dierentoren van een olifant, uil (uiltje, uiltjes) en vogeltje. De meetlat gaat van 50 tot 150 cm. 

StickerOp maakt elke sticker op bestelling. Door het formulier rechts in te vullen, kan je de muursticker helemaal naar jouw wens maken. Je kan zelf een kleur kiezen en de afmeting aanpassen. Maar het is ook mogelijk de sticker te spiegelen (handig voor als je hem aan de binnenkant van een raam  wil plakken) of te kiezen voor een sjabloonuitvoering waarmee je het ontwerp in je eigen kleur op de muur kan schilderen. Klik op het i-symbool voor meer info.

Reacties van klanten

Plaats een review Er zijn over dit product nog geen reviews geschreven. Bent u de eerste?Inspirerende foto's van uw muursticker creatie zijn ook altijd welkom!
Bekijk alle muurstickers