Thema topografie - vakantiereis Italië - 60 x 240 cm.

Art.nr: 9970306 | Direct leverbaar Afmeting: 60 x 240 cm Prijs:€ € 89,80
- muurstickers fc behangbaan - vakantiereis Itali 02
- muurstickers fc behangbaan - vakantiereis Itali - voorbeeld
Bekijk de sticker op de kleur van jouw ondergrondi

Zelfklevende behangbaan "Reis naar Italië"

Dit is geen sticker meer te noemen. Daarom noemen wij deze een zelfklevende muurdecoratie. Met deze banen maak je op een eenvoudige manier van een saaie egale muur een super gezellig thema. Hier is het thema topografie. Met een spannend reisverhaal laat je jouw kind kennis maken met de steden in Europa en de diverse bezienswaardigheden. 

Deze decoratiebaan wordt full colour geprint op zelfklevend textiel. De uitstraling van dit materiaal is heel chique, net stof en mat. Heel eenvoudig aan te brengen en kan ook heel eenvoudig weer verwijderd worden zonder dat er lijm achterblijft of schade aan de ondergrond optreedt*. 

* hangt natuurlijk wel van de conditie van de ondergrond af.

Plakinstructies... hoe plak ik zelf een muursticker op de muur?

Het aanbrengen van StickerOp muurstickers is erg eenvoudig. Iedereen kan het... er is geen hogere wiskunde voor nodig. Toch kunnen we ons voorstellen dat jij je afvraagt -misschien omdat je denkt niet zo handig te zijn- of jij dit ook kan. Om je hiervan te overtuigen voordat je tot aanschaf van een muursticker overgaat, laten we hier zien HOE eenvoudig het is. Dit filmpje zal veel duidelijk maken en bovendien worden al onze stickers geleverd met een duidelijke handleiding in woord en beeld.

Er zijn verschillende manieren om een muursticker aan te brengen:

1. Het aanbrengen van een sticker op de muur... de safe way.

2. Het aanbrengen van een muursticker door iemand met wat meer lef..      

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers

Wil je direct kunnen beginnen aan jouw plakklus, bestel dan de benodigde gereedschappen direct met jouw sticker mee.

Handleidingen voor het aanbrengen van de diverse muurstickers

Hieronder onze plakinstructies in woord en beeld. Deze worden ook bij de sticker geleverd.

Gereedschap voor aanbrengen muurstickers - Hobbymesje (1x)

Hobbymesje

Handig stukje gereedschap bij het aanbrengen van de kleine decoratie stickertjes  op A4 vel. Pak met de punt van het mesje bijvoorbeeld een plusje van het vel en breng deze dan over op het te beplakken oppervlak.

Gereedschap voor het aanbrengen van stickers - X8 ontvetdoekje

Ontvetdoekje

Wil je een sticker op een gladde ondergrond plakken (glas, tegels, lakwerk) dan moet je de ondergrond eerst ontvetten. Je kan dan natuurlijk de fles spiritus uit het keukenkastje halen... Beter is om gelijk dit doekje mee te bestellen.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Tape - 25 meter x 19 mm.

Schilderstape

Voor het opplakken van jouw muursticker heb je zwak klevend schilderstape nodig. Waarschijnlijk ligt er nog wel ergens bij de schildersspullen een rolletje. Zo niet, bestel het dan gelijk mee, weet je zeker dat je niet zonder zit.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Kunstof rakel

Natuurlijk kan het ook met een bankpas maar beter gebruik je het juiste gereedschap voor het stevig aanwrijven van jouw uni-kleur muursticker. Bestel hem gelijk mee...

Reacties van klanten

Plaats een review Er zijn over dit product nog geen reviews geschreven. Bent u de eerste?Inspirerende foto's van uw muursticker creatie zijn ook altijd welkom!
Bekijk alle muurstickers