muursticker_kerst_muurtekst_merry_christmas.jpg
muurdecoratie_stickers_sinterklaas_op_pakjesavond.jpg

Muurdecoratie
voor
pakjesavond

muursticker_kerstboom_feestdagen_muurdecoratie.jpg

Muursticker van een
versierde
kerstboom

Geef jouw interieur sfeer rond de feestdagen

 

Hoe geef je dit jaar jouw huis meer sfeer met Kerstdecoratie en Sinterklaasdecoratie? Met de StickerOp muurstickers en raamstickers voor de feestdagen creëer je gemakkelijk en op een originele manier, meer sfeer in en om jouw huis.
 

Muurdecoratie Kerst en Sinterklaas

Heb je last van allergische reacties voor stof of kerstbomen, of maakt jouw huisdier er ieder jaar een zooitje van? De muurdecoratie kerstboom stickers zijn ideaal als vervanging voor een echte kerstboom. 
 

Maak je eigen kerst en sinterklaas stickers

De muurstickers en raamstickers worden gemaakt van zelfklevende folie of full colour geprint op zelfklevend vinyl en zijn helemaal naar eigen wens te maken. Bepaal de afmeting en maak een keuze uit de 68 kleuren. De stickers zijn makkelijk te bevestigen en net zo gemakkelijk te verwijderen en laten geen lijmresten achter. 

Ontwerp zo bijvoorbeeld jouw eigen gouden en zilveren sterren. Of de bestel de raamstickers voor pakjesavond (ook verkrijgbaar zonder sinterklaas en zwarte piet via de rubriek 'Je eigen ontwerp') 

 

Decoratiestickers Sinterklaas

Decoratiestickers Sinterklaas

Leuke Sinterklaas muurstickers in elke afmeting en keuze uit 68 kleuren. 

Meer info

Kerst decoratie stickers

Kerst decoratie stickers

Goude en zilveren sterren, muurtekst Merry Christmas, een muursticker kerstboom. Je kunt het zo gek niet bedenken en na afloop haal je hem gewoon weer van de muur. 

Naar assortiment

Raamdecoratie kerst

Raamdecoratie kerst

Kerst raamstickers geven jouw gevel of raam een winters en warm gevoel. De kerst raamstickers zijn ook ideaal raambelettering om jouw bedrijfspand om te toveren in een kerstsfeer. 

Meer info

Populaire stickers uit ons thema "seizoenen en feestdagen"

Naar assortiment