Naamsticker deur kinderkamer - login met eigen naam

Art.nr: 9990822 | Direct leverbaar Afmeting: 40 x 38 cm Prijs:€ € 19,56
naamsticker inlog
Bekijk de sticker op de kleur van jouw ondergrondi

Deursticker vrijstaand gesneden tekst

Een eigen plekje, niemand kan er in zonder eerst in te loggen. Geef de naam op in vakje bij "extra opties" (3)

StickerOp maakt elke sticker op bestelling. Door het formulier rechts in te vullen, kan je de sticker helemaal naar jouw wens maken. Je kan zelf een kleur kiezen en de afmeting aanpassen. 

Waar wordt een StickerOp deursticker van gemaakt?

Deze StickerOp deursticker wordt gemaakt van zelfklevend vinyl (folie) van hoge kwaliteit en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De muursticker wordt contour gesneden, wat betekent dat alles wat wit is op bovenstaand voorbeeld straks jouw ondergrond (deur) is. Wil je eerst uitproberen of jouw ondergrond geschikt is, bestel dan eerst de proefsticker. De 5 euro die je hiervoor betaalt, krijg je retour als je een grote sticker bestelt. Ook kan je met de gratis sticker kleurstaal eerst testen of de kleur die je voor ogen had wel echt bij je interieur past. 

Is het opplakken van een deurstickers echt zo makkelijk?

Het aanbrengen van StickerOp deurstickers is eenvoudig. Wij kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt – misschien omdat je denkt twee linkerhanden te hebben – of jij dit ook kan. Bij elke bestelling sturen wij een stap-voor-staphandleiding mee, waarop precies uitgelegd wordt hoe je de muursticker kan aanbrengen. Heb je een computer, tablet of mobiel bij de hand, dan kan je de plakinstructies ook op video bekijken

Iets unieks…

StickerOp weet dat elk interieur anders is. Misschien dat jij de duersticker graag in meerdere kleuren wil of met een ander lettertype? Bij StickerOp kan je een verzoek voor een eigen ontwerp indienen. Wij maken vrijblijvend een uniek voorstel.

StickerOp heeft de productie van jouw deursticker in eigen handen. Wil je eens een kijkje komen nemen of inspiratie opdoen? Kom dan gerust eens langs. Ook is het mogelijk je bestelling gratis op te halen in ons atelier te Soest.

Plakinstructies... hoe plak ik zelf een muursticker op de muur?

Het aanbrengen van StickerOp muurstickers is erg eenvoudig. Iedereen kan het... er is geen hogere wiskunde voor nodig. Toch kunnen we ons voorstellen dat jij je afvraagt -misschien omdat je denkt niet zo handig te zijn- of jij dit ook kan. Om je hiervan te overtuigen voordat je tot aanschaf van een muursticker overgaat, laten we hier zien HOE eenvoudig het is. Dit filmpje zal veel duidelijk maken en bovendien worden al onze stickers geleverd met een duidelijke handleiding in woord en beeld.

Er zijn verschillende manieren om een muursticker aan te brengen:

1. Het aanbrengen van een sticker op de muur... de safe way.

2. Het aanbrengen van een muursticker door iemand met wat meer lef..      

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers

Wil je direct kunnen beginnen aan jouw plakklus, bestel dan de benodigde gereedschappen direct met jouw sticker mee.

Handleidingen voor het aanbrengen van de diverse muurstickers

Hieronder onze plakinstructies in woord en beeld. Deze worden ook bij de sticker geleverd.

Gereedschap voor aanbrengen muurstickers - Hobbymesje (1x)

Hobbymesje

Handig stukje gereedschap bij het aanbrengen van de kleine decoratie stickertjes  op A4 vel. Pak met de punt van het mesje bijvoorbeeld een plusje van het vel en breng deze dan over op het te beplakken oppervlak.

Gereedschap voor het aanbrengen van stickers - X8 ontvetdoekje

Ontvetdoekje

Wil je een sticker op een gladde ondergrond plakken (glas, tegels, lakwerk) dan moet je de ondergrond eerst ontvetten. Je kan dan natuurlijk de fles spiritus uit het keukenkastje halen... Beter is om gelijk dit doekje mee te bestellen.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Tape - 25 meter x 19 mm.

Schilderstape

Voor het opplakken van jouw muursticker heb je zwak klevend schilderstape nodig. Waarschijnlijk ligt er nog wel ergens bij de schildersspullen een rolletje. Zo niet, bestel het dan gelijk mee, weet je zeker dat je niet zonder zit.

Gereedschap voor het aanbrengen van muurstickers - Kunstof rakel

Natuurlijk kan het ook met een bankpas maar beter gebruik je het juiste gereedschap voor het stevig aanwrijven van jouw uni-kleur muursticker. Bestel hem gelijk mee...

Reacties van klanten

Plaats een review
Aantal reviews over "Naamsticker deur kinderkamer - login met eigen naam": 1 review
Gemiddelde beoordeling:


Super mooi resultaat

Emelie | Maandag 22 Augustus 2016
  • Kwaliteit van product
  • Snelheid/levertijd
  • Plakinstructies
  • Service

Wij hebben 2 login-stickers bij StickerOp besteld voor op de slaapkamerdeuren dan onze zonen. Ze mochten zelf hun ontwerp kleur kiezen en het resultaat is meer dan geslaagd. Het is sowieso gemakkelijk om aan te brengen, het brengt iets extra aan onze hal boven. Je kan het perfect op je eentje doen maar gezien de grootte hebben mijn man en ik dit samen gedaan. 5 minuten werk en klaar. Het resultaat hebben we achteraf op facebook gezet. 60 likes en enkele comments liegen er niet om.. achteraf hebben we een zelfs nog opmerkingen over gekregen. Een echte aanrader dus.

Super mooi resultaat
Bekijk alle muurstickers
StickerOp gaat bijna met vakantie! Bestellingen vanaf 15 oktober worden na 31 oktober verstuurd. Bekijk hier ons vakantierooster. Fijne herfst!