Muursticker wereldkaart met tekst - No boundaries, Say yes to new adventures

Art.nr: 0080033 | Direct leverbaar Afmeting: 100 x 80 cm Prijs: € 43,00
Muursticker thema de wereld - Wereldkaart No boundaries
wereldkaart no boundaries 1
Bekijk de sticker op de kleur van jouw ondergrondi

Muursticker wereldkaart

Sta open voor nieuwe dingen in het leven... bijvoorbeeld met deze wereldkaart zonder grenzen. Laat met deze wereldkaart zien waarheen jouw dromen je nog helemaal voeren. Leuk om aan te geven met stippen welke dromen je al hebt verwezenlijkt of met sterren welke dromen nog even een wens zijn. Kijk voor sterren en stippen in de tab accessoires hierboven

StickerOp maakt elke sticker op bestelling. Door het formulier rechts in te vullen, kan je de muursticker helemaal naar jouw wens maken. Je kan zelf een kleur kiezen en de afmeting aanpassen. Maar het is ook mogelijk de sticker te spiegelen (handig voor als je hem aan de binnenkant van een raam  wil plakken) of te kiezen voor een sjabloonuitvoering waarmee je het ontwerp in je eigen kleur op de muur kan schilderen. Klik op het i-symbool voor meer info.

Waar wordt een StickerOp muursticker van gemaakt?

Deze StickerOp muursticker wordt gemaakt van zelfklevend vinyl (folie) van hoge kwaliteit en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De muursticker wordt contour gesneden, wat betekent dat alles wat wit is op bovenstaand voorbeeld straks jouw ondergrond is, bijvoorbeeld je geverfde muur of je auto. Wil je eerst uitproberen of jouw ondergrond geschikt is, bestel dan eerst de proefsticker. De 5 euro die je hiervoor betaalt, krijg je retour als je een grote sticker bestelt. Ook kan je met de gratis muursticker kleurstaal eerst testen of de kleur die je voor ogen had wel echt bij je interieur past. 

Is het opplakken van muurstickers echt zo makkelijk?

Het aanbrengen van StickerOp muurstickers is eenvoudig. Wij kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt – misschien omdat je denkt twee linkerhanden te hebben – of jij dit ook kan. Bij elke bestelling sturen wij een stap-voor-staphandleiding mee, waarop precies uitgelegd wordt hoe je de muursticker kan aanbrengen. Heb je een computer, tablet of mobiel bij de hand, dan kan je de plakinstructies ook op video bekijken

Iets unieks…

StickerOp weet dat elk interieur anders is. Misschien dat jij de muursticker graag in meerdere kleuren wil of met een ander lettertype? Bij StickerOp kan je een verzoek voor een eigen ontwerp indienen. Wij maken vrijblijvend een uniek voorstel.

StickerOp heeft de productie van jouw muursticker in eigen handen. Wil je eens een kijkje komen nemen of inspiratie opdoen? Kom dan gerust eens langs. Ook is het mogelijk je bestelling gratis op te halen in ons atelier te Soest.

Plakinstructies...

Het aanbrengen van StickerOp muurstickers is erg eenvoudig. Iedereen kan het... er is geen hogere wiskunde voor nodig. Toch kunnen wij ons voorstellen dat jij je afvraagt -misschien omdat je denkt niet zo handig te zijn- of jij dit ook kan. Om je hiervan te overtuigen voordat je tot aanschaf van een muursticker overgaat, laten we hier zien HOE eenvoudig het is. Dit filmpje zal veel duidelijk maken en bovendien worden al onze stickers geleverd met een duidelijke handleiding in woord en beeld.

Er zijn verschillende manieren om een muursticker aan te brengen:

1. Het aanbrengen van een sticker op de muur... de safe way.

2. Het aanbrengen van een muursticker door iemand met wat meer lef..      

Hieronder onze plakinstructies in woord en beeld. Deze worden ook bij de sticker geleverd.

X8 ontvetdoekje

Wil je een sticker op een gladde ondergrond plakken (glas, tegels, lakwerk) dan moet je de ondergrond eerst ontvetten. Je kan dan natuurlijk de fles spiritus uit het keukenkastje halen... Beter is om gelijk dit doekje mee te bestellen.

Tape

Voor het opplakken van jouw muursticker heb je zwak klevend schilderstape nodig. Waarschijnlijk ligt er nog wel ergens bij de schilderspullen een rolletje. Zo niet, bestel het dan gelijk mee, weet je zeker dat je niet zonder zit.

Kunstof rakel

Natuurlijk kan het ook met een bankpas maar beter gebruik je het juiste gereedschap voor het stevig aanwrijven van jouw muursticker. Bestel hem gelijk mee...

Muursticker stippen 1 cm - 280 stuks

Vrijstaand gesneden afbeelding

Velletje met 280 zelfklevende vinyl stippen van 1 cm. Heel goed te gebruiken bij de wereldkaart om plaatsen aan te duiden waar je al eens geweest bent.

Muursticker stippen van 2 cm - 77 stuks

Vrijstaand gesneden afbeelding

Velletje met 77 zelfklevend vinyl stippen van 2 cm. Heel goed te gebruiken bij de wereldkaart om plaatsen aan te duiden waar je al eens geweest bent.

Muurstickers decoratie zelf maken - Stippen 1,5 cm - 140 stuks

Vrijstaand gesneden afbeelding

Creëer jouw eigen muurdecoratie met onze stippen en andere figuurtjes.

StickerOp maakt elke sticker op bestelling. Door het formulier rechts in te vullen, kan je de muursticker helemaal naar jouw wens maken. Je kan zelf een kleur kiezen en de afmeting aanpassen. Maar het is ook mogelijk de sticker te spiegelen (handig voor als je hem aan de binnenkant van een raam  wil plakken) of te kiezen voor een sjabloonuitvoering waarmee je het ontwerp in je eigen kleur op de muur kan schilderen. Klik op het i-symbool voor meer info.

Muurstickers decoratie zelf maken - Set sterren 2 cm - 77 stuks

Vrijstaand gesneden afbeelding

Sterretjes om een andere muursticker mee te decoreren of om bijvoorbeeld een effen muur op te vrolijken. Hechten ook goed op de deur, het raam of een spiegel. Heb je een kaal IKEA meubel, leef je uit met onze decoratie stickers. 

Muurstickers decoratie zelf maken - Set sterren 3 cm - 45 stuks

Vrijstaand gesneden afbeelding

Kleine sterren van 3 cm, super om bijvoorbeeld de kinderkamer mee te decoreren. Ook goed om een tekst mee op te fleuren. Koop meerdere velletjes in verschillende kleuren of afmetingen om een vrolijke sterrenmuur te creëren.

Muurstickers decoratie zelf maken - Google pin 3 cm hoog - 65 stuks

Vrijstaand gesneden Google pins

Vrijstaand gesneden uit zelfklevend vinyl (68 kleuren). Leuk om op de landkaart aan te geven waar je bent geweest of juist nog heen wil...

Reacties van klanten

Plaats een review Er zijn over dit product nog geen reviews geschreven. Bent u de eerste?Inspirerende foto's van uw muursticker creatie zijn ook altijd welkom!
Bekijk alle muurstickers